Orbán Viktor: „Kiharcoltuk! A magyarok pénzét nem adhatják Ukrajnának!”

2024. február 01. 20:06

A magyar miniszterelnök a Facebook-oldalán több fotót is megosztott, amik közül az egyiken az olasz miniszterelnökkel fog kezet.

2024. február 01. 20:06
Orbán Viktor és Giorgia Meloni.

Mint olvasóink emlékezhetnek: megszületett a megállapodás Ukrajna támogatásáról az EU-csúcson. Az ülésen „mind a 27 állam- és kormányfő megállapodott egy további 50 milliárd eurós támogatási csomagról Ukrajna számára az uniós költségvetésen belül” – jelentette be Charles Michel. Erről itt írtunk korábban.

„Ma reggel kaptunk egy ajánlatot, és végül kitárgyaltunk egy ellenőrző mechanizmust, amely garantálja a pénzek ésszerű felhasználást. És garanciát kaptunk arra, hogy Magyarország pénze nem kerülhet Ukrajnába. Hosszú tárgyalás után ezt az ajánlatot elfogadtuk”

– jelentette ki Orbán a közösségi oldalán megjelent videóban.

Kiharcoltuk! A magyarok pénzét nem adhatják Ukrajnának!”

– írta Orbán Viktor a Facebook-oldalán. A magyar miniszterelnök több fotót is megosztott, amik közül az egyiken az olasz miniszterelnökkel fog kezet.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 236 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 04. 07:22
Ezt már a birkáid sem kajálják be! 🤮🤮🤮
o1gtolvaj
2024. február 03. 22:18
Bohoc cigány vagy csuri tolvaj.
bagira002
2024. február 02. 22:38 Szerkesztve
Brüsszeli globali kufárok az eus pénzünket ha nem akarják nem adják , ott a pénzünk de fogalmunk sincs róla eun belül hol van vagy meg van e . Másnak oda adhatják . Eus globali gazdik nem hitelesek mert nem elszámoltathatók , annyit lopnak amennyit akarnak, jogállamiság álcába bújtatott bűnszervezet . Orbánnak muszáj volt megegyezni mint ahogy ő is elmondta , ha nem tette volna akkor Amerika - Ursula a nyugati tőkés világ Magyarországot egyenest kivégezték volna.
2024. február 02. 19:23 Szerkesztve
Hasimoto, blöff nindzsa, addig erőlködik míg baleset lesz belőle. Tudjuk, hogy mindössze csak az adóforintjaink mennek Ukrajnába, közvetlenül a kormánytól és Brüsszelen keresztül is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!