Hosszú időbe telt Kavanaugh-t „kinevelni”

2018. augusztus 21. 17:32

A konzervatív jogi környezet teljesen kiépült.

2018. augusztus 21. 17:32
David Brooks
New York Times

 „A konzervatív jogi környezet teljesen kiépült. A konzervatív jogi infrastruktúra olyan folyamattá vált, amely ötletel, tehetségeket toboroz, összeköti a feltörekvőket, zseniket nevel, bíró jelölteket képez és indít útjukra. Ez szinte független attól, hogy éppen ki a republikánus elnök. A konzervatív jogi infrastruktúra az, amely igazából a háttérből irányítja és vezeti ezt az egész projektet.”

„Ez egy lecke mindenki számára. Ha elsőként ragadod meg a szakmai kiválóságokat, ha csak egy kis talpalatnyi földet is tudsz szerezni a társadalom fősodratú intézményeiben, és ha egy összetartó csapatot tudsz toborozni magad köré, akkor egy idő után a szakterületedet a saját elképzeléseid mentén újjá tudod szervezni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luzitanxaver
2019. április 29. 22:13
"Ez egy lecke mindenki számára. Ha elsőként ragadod meg a szakmai kiválóságokat, ha csak egy kis talpalatnyi földet is tudsz szerezni a társadalom fősodratú intézményeiben, és ha egy összetartó csapatot tudsz toborozni magad köré, akkor egy idő után a szakterületedet a saját elképzeléseid mentén újjá tudod szervezni." Feltételezem, ezt a leckét progresszívék számára írja fel tanulságként és terápiaként a derék szerző, vagyis hogy mindenkit ki kell szorítani, aki kicsit is el mer térni a "helyes" iránytól (úgyis, mint: talpalatnyi földet se szabad hagyni, mert lám).
Senye Péter
2019. március 18. 16:49
A demokraták maguktól ilyenek, a republikánusok janicsárok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik