Elnézést kér a Snickers gyártója, amiért országnak nevezte Tajvant

2022. augusztus 08. 16:50

A Kína és Tajvan-USA közötti feszültség nem indokolja a profitcsökkenést, a csoki így nem száll be a háború-közeli szituációba.

2022. augusztus 08. 16:50
null

Limitált szériás Snickerst dobott piacra a távol-keleti térségben a Mars Wrigleys. Ezzel még nem is lenne probléma, a marketingesek azonban elkövettek egy bakit, aminek következményeivel nem számoltak. A promóanyagokon ugyanis a következő feliratot helyezték el: "Csak Dél-Korea, Malajzia és Tajvan országaiban kapható".

Ahogyan várni lehetett, a kínaiaknál utóbbi rendesen kicsapta a biztosítékot. A Weibo nevű mikroblogon fénysebességgel kezdett terjedni a felháborodás, amely akkora méreteket öltött, hogy a gyártó elkezdett aggódni. Így aztán a cég a Weibo Snickers Chine fiókjában

egyszerűen bocsánatot kért a kínai fogyasztóktól, amiért országnak nevezte Tajvant,

és közölte, hogy a vonatkozó tartalmat módosították.

Fotó: mars.com

Kapcsolódó cikkek

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2022. augusztus 13. 18:33
Nem a kommunisták mondják. Tajvan (a Kínai Köztársaság) alkotmánya mondja hogy Tajvan nem ország. Mi több, az USA sem ismeri el országnak. Tehát a Tajvaniak nem, az ENSZ elsöprő része és az USA sem ismeri el Tajvant országnak.
Lombi
2022. augusztus 11. 11:16
Tajvan, Tajnincs.
bakafánt
2022. augusztus 11. 11:16
Ha Kína bojkottot hirdet,az nem profitot hoz a Snickersnek,hanem nagyon komoly tökönrúgás.....Ez a bojkott lényege...De az Eu. ehhez (is) hülye......A saját tökét rugdossa,és büszke is rá....
Trombitás Keresztély
2022. augusztus 11. 04:49
Trump következetesen Hungry-nak hívja Magyarországot Hungary helyett. Bocsánatot kért már?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik