Minden álmunk ezzel a fotóval teljesült

2009. június 17. 10:33

Egyazon képen látni a világ első és második legnagyobb női nemi szervét - nem hisszük, hogy volt a férfitársadalomnak ennél nagyobb álma a kamaszkorában.

2009. június 17. 10:33

Hogy ez az álom teljesüljön, a kortárs finn művészetnek kellett úgy működnie, ahogy működik. Egy Mimosa Palle nevű finn gondolkodó fejéből pattant ki az ötlet, hogy alaposan befűtsön a férfiak által irányított társadalomnak. Mint látjuk, ehhez komoly eszközei voltak.


Naponta háromszor járja a helsinki sikátorokat a mindenki által igénybe vehető vulvataxi (az elnevezés a művésznőtől), amibe bárki beülhet, hogy felfrissüljön a 21. század képzőművészetének testmelegétől. A vulvataxi gumiból van, és hatalmas.

A fotón együtt láthatjuk Művet és Alkotót. Nem hisszük, hogy különösebb bizonyításra szorulna a furcsa kettős meghitt szimbiózisa: kiegészítik, magyarázzák, értelmezik egymást. A kép bármelyik felétől indulunk, a kérdés után azonnal a válasz következik. Finnországnak jár egy orbitális szevasztok!

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nénike
2009. június 18. 19:57
Csak igazi F@szkalapokat szállít...
teglagyarimegallo
2009. június 17. 15:02
Elhatárolódom.
smalladam
2009. június 17. 14:29
a black metal és a svéd gyermekversek óta tudni való, hogy északon valami nincs rendjén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!