Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Heves szakít a HospInvesttel

2009. július 06. 15:16

Heves megye önkormányzata ma dönt az egészségügyi céggel való szerződésbontásról.

2009. július 06. 15:16
A Heves Megyei Önkormányzat hétfő délutáni közgyűlésén minden bizonnyal szerződést bont a HospInvesttel. A délután négy órakor kezdődő ülésen több napirendi pont is lesz, és még azt sem tudni, nyílt vagy zárt lesz-e az ülés - mondta Merczel József, a Heves Megyei Önkormányzat alelnöke.

A Heves Megyei Közgyűlés alelnöke szerint nem az a kérdés, hogy szerződést bontanak-e, hanem az, hogy mikor. A hétfői ülésen tisztázni kell még többek között, hogy honnan akarja a megye azt az 500 millió-1,5 milliárd forint közötti összeget biztosítani, amely az átmeneti időszak finanszírozásához kell.

Az alelnök szerint "egészen biztos, hogy szerződést bontunk, csak a felmondás időpontja és formája kérdéses már". Merczel szerint több kérdést kell még tisztázni az ülésen, mint például, hogy van-e 500 millió-1,5 milliárd forint arra, ami az átmeneti időszak finanszírozásához szükséges.

Heves megye szerződést bont a HospInvesttel (Hírszerző)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!