Sarah Palin valóságshow-t tervez

2010. március 04. 15:55

Az egykori republikánus alelnökjelölt a Survivort is készítő céggel társulna egy alaszkai témájú műsorhoz.

2010. március 04. 15:55
Sarah Palin show-ja az egykori kormányzó családjáról szólna, és egyúttal Alaszkát is népszerűsítené. Mark Burnett, a Survivor producereelmondta: a sorozat olyan lenne, mintha a BBC Planet Earth című ismeretterjesztő műsorát és egy családi vígjátékot kevernénk össze. A tervek szerint a sorozat egy 6-10 részes első évaddal indítana, így a költségek jelentősen alacsonyabbak lennének mint az a hasonló műsorok esetében megszokott.

„Minden attól függ, hogy mit sikerül megvalósítani a tervekből, hogy jól néz-e ki Alaszka a felvételeken, és azon, hogy a család elég érdekes-e egy ilyen vállalkozáshoz” - mondta el az egyik országos tévé programigazgatója. Palin és Burnett ezen a héten az ABC, a Fox és az NBC vezetőivel is tárgyalt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!