Korda György kiakadt a pókertörvényen!

2010. július 02. 14:57

Bár Korda György törvénytisztelő állampolgárnak tartja magát, az új pókertörvényről hallani sem akar. Inkább vállalja a felelősséget, de nem mond le kedvenc időtöltéséről.

2010. július 02. 14:57

A május elsejétől érvényes új szabályozás szerint a hatóságok azokat, akiket privát lakáson, nyilvános helyen pókerezésen kapnak, első alkalommal 60 ezer forintra, később több százezres vagy akár milliós összegekre büntethetik. A házigazdát pedig - amennyiben bizonyítható a folytatólagos elkövetés - akár két év börtönnel is sújthatják.

Korda György szerint az egész nevetséges, olyan mintha a törvényt csak viccből találták volna ki. Az énekes azt sem tudja elképzelni, hogyan ellenőrzik majd azt, hogy ki mit csinál a saját lakásában. Szerinte a szabályozás „egyszerre élet- és emberellenes”.
Ilyen még a Rákosi-rendszerben sem volt!” - jegyezte meg a pókerversenyeket rendszeresen közvetítő énekes, aki hozzátette: továbbra is játszani fog a lakásában, nem érdekli a büntetés. Már most bekészíti a konyhapultra a 60 ezer forintot, hogy odaadhassa a hatóságnak.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wolf
2010. július 02. 17:48
Ki az a Korda György?
Szenzor
2010. július 02. 16:32
Klárikka üzeni, h "ne búsulj Gyurikám, így több marad viagrára"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!