Fagyasztóban találták meg a séfet

2010. augusztus 12. 15:58

Saját lakásában, a fagyasztóban találták meg a 71 éves Jean-Francois Poinard holttestét. Az 1970-es, 80-as évek egyik leghíresebb francia főszakácsának tetemét valószínűleg a séf volt barátnője rejtette a hűtőládába.

2010. augusztus 12. 15:58

A rendőrség közlése szerint Jean-Francois Poinard volt barátnője, Guylene Collober a lányával mulatott az egyik este, majd berúgott, és ekkor mondta el, hogy valami rossz történt a volt szeretőjével. Az asszony lánya ezután kapcsolatba lépett a rendőrökkel, akik kedden felkeresték a nyugdíjas séf lakását, ahol Guylene Collober fogadta őket. A rendőrség közlése szerint az asszony sírni kezdett, majd azt mondta: „Meg fogják találni, amit keresnek.” Meg is találták a fagyasztóban egy műanyag zsákban a holttestet.

Az ex-barátnőt őrizetbe vették, de mivel még nem tudják a szakács halálának okát, egyelőre csak a holttest elrejtésével gyanúsítják a nőt. A rendőrség szerint a tetem akár két éve is lehetett a hűtőládában.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reakczy Jóska
2010. augusztus 12. 16:43
ez vérfagyasztó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!