Such György

2011. február 01. 10:33

Újra állami pozícióba kerül a közrádió éléről nyáron lemondott Such György. A radikális reformista szakembernek a filmvilágban kell rendet tennie.

2011. február 01. 10:33

Az egyébként ősfideszes Such Györgyöt még a balliberális kormányzat idején került a közrádió élére. Sokat vitatott, radikális reformjaival elérte, hogy fenntartható költségvetéssel működjön a rádió, és neki köszönhető a Petőfi rádió átalakítása is. Elnöksége alatt ráadásul nőtt és fiatalodott a közrádió hallgatottsága, hallgatósága. Suchot ugyanakkor kárhoztatták a régi vágású rádió kedvelői, hiszen számos műsor eltűnt az éterből, és sokan nem bocsátották meg, hogy az mr2 a fiatalokhoz mer szólni. Bár Suchot a jobboldalon nem kevesen a régi rendszer kiszolgálójának tartották, az új rend is igényt tart szolgálataira: lehet, hogy tényleg szakember?! A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója 2011. február 1-től Such Györgyöt, a Magyar Rádió volt elnökét nevezte ki a Dialóg Filmstúdió Kft., a Hunnia Filmstúdió Kft. és az Objektív Filmstúdió Kft. élére, és február 15-től Such György lesz a Budapest Filmstúdió Kft. ügyvezetője is - közölte az MNV Zrt. És ha valahol szükség van egy rendet tenni tudó, erős kézre, akkor az a magyar filmek világa.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
No_Sol
2011. február 02. 13:59
Such megreformálta a rádiót, az egyetlen eredmény a megelőző négy évben. Megérdemli az új szerepet...
Mr Stokes
2011. február 02. 11:37
Gyalázat , mit keres ez az ember még ilyen pozicióban ? Nem volt elég a Rádiónál végzett munkássága - verések az udvaron 2006-ban - Mészáros úrral karöltve , akivel az AH-nál " dolgoztak " hatékonyan Bielek úr társaságában...... Döbbenet.
vinetu
2011. február 02. 11:20
Hékások! Inkább elhinném, hogy Apró Piroska dicső vejével egyetemben kérte felvételét a Magyar Gárdába, mint azt, hogy ez a such-hír itt már egy napja senkinek nem bassza a csőrét. Végülis ez is csak azt mutatja, hogy bizony megérdemlünk minden hitványságot, amit ezzel a birka populációval szemben hétpróbás címeres gazemberek elkövetnek.
vinetu
2011. február 01. 13:52
Hallottam, vagy nem – mindegy. Itt nem gerégnyiről, meg suchról van szó. (Szörnyű, hogy még nevük is van ezeknek..) Hanem a fidesz miatt meghurcolt, megkínzott ártatlanok elárulásáról. Arról, hogy akik, suchhoz hasonlóan mindebben részt vettek, jól megérdemelt kemény büntetés helyett most csúcskarriert futhatnak be. Áh... tényleg rosseb az egészbe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!