Ide vezet a Fidesz összekacsintása a szélsőségekkel

2012. június 11. 15:31

Az MSZP továbbra is abban érdekelt, hogy Magyarországon ne juthasson a szélsőséges eszme ilyen könnyen propagandához, ahogy azt a Fidesz megteremtette számukra.

2012. június 11. 15:31
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila

A hétvégén ismeretlenek letörték és elvitték a nagykanizsai zsidó hitközség udvarán található nagyméretű menóra fémágait. Az egyre bátrabb szélsőségesek Orbán Viktortól és a Fidesztől kapják a muníciót, hiszen a kormánypártok nem szavazták meg az MSZP által szorgalmazott gyűlöletbeszéd elleni etikai bizottság felállítását.

A Fidesz elemi érdeke, hogy a szélsőségek Magyarországon fennmaradhassanak, megerősödhessenek, velük folyamatosan összejátszik, őket rendszeresen hallgatólagosan támogatja. Ide vezet a Horthy és Nyirő kultusz kormányzati szintre emelt propagandája, amit a Jobbik és minden más szélsőséges erő azonnal felhasznál. Orbán Viktor és a Jobbik titkos összekacsintása hizlalja a szélsőséges erőket Magyarországon.

Az MSZP továbbra is abban érdekelt, hogy Magyarországon ne juthasson a szélsőséges eszme ilyen könnyen propagandához, ahogy azt a Fidesz megteremtette számukra.

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bisque Béla
2012. június 12. 08:01
Szélsőség ! Mszp a neved!
Claypool
2012. június 12. 01:56
Az mszp önmagában egy szélsőség...
Andrej
2012. június 11. 21:53
a nácik már csak ilyenek. vagy itt zsidóznak, vagy hullagyaláznak. patkányokból nem lesznek emberek
slomovicz
2012. június 11. 21:45
keresztül, a megváltozott választási rendszer miatt, a kétharmados kormánytöbbség miatt 2014-ben ismét kormányt fog alakitani. Az elmult nyolc év és Gyurcsány ámokfutása még nincs olyan messze, és bár szeretnék az emeszpések- de nem amnéziások a választók! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!