Kamarai vizsgálat indul Gaudi-Nagy ellen

2013. december 04. 10:14

Gaudi-Nagy Tamás egy tárgyaláson elfogultságra hivatkozva megkérdezte a bírónőt, hogy nem zsidó-e. Fegyelmi vizsgálat indul ellene.

2013. december 04. 10:14

Az elfogultság kizárási ok egy bíróval szemben, a kérdés feltételével Gaudi-Nagy valószínűleg egy kizárási okot akart kreálni. Ez megengedhetetlen – fejtette ki Réti László, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke, aki szerint a jobbikos ügyvéd megnyilvánulása súlyos fegyelmi vétség volt.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2015. január 24. 11:26
Melyik felekezethez tartozol? Vállald! Szebb Jövőt!
3M..
2015. január 24. 11:26
Nem mered, de így legalább tudjuk. Magyarországon csak a cigányok, és a zsidók nem merik, értjük. Mehetsz a segélyért. Szebb Jövőt!
3M..
2015. január 24. 11:26
Hagyd a vén bolsevikot, biztos otthon retteg a náciktól, meg a luxusnyugdíja miatt aggódik. A Jobbik jó helyen keresgél, kár hogy a Fidesz bújtatja, oltalmazza őket. Szebb Jövőt!
Moses Hess
2014. március 08. 15:24
GAUDI ÜGY MEGOLDÁSA. (avagy tisztán látni a dolgokat) A zsidóság nem csupán vallás, de leginkább nem az. A zsidóság transznacionális, egy és oszthatatlan etnikai, vallási és történelmi sorsközösséget alkotó politikai nemzet. A zsidóság olyan nép, amelyik, történelmi kényszer hatására saját nemzetállam hiányában különféle nemzetek közé volt kénytelen ideiglenesen megtelepedni, eredeti vezetéknevét, családnevét megváltoztatni és különféle idegen etnikumok idegen szociokultúrájához lehetőség szerint alkalmazkodni. A Magyarországon élő zsidóság, zsidó diaszpóra is pontosan ilyen. Vagyis a Magyarországon élő zsidóság, a magyar szellemi és anyagi kultúrában másodlagosan szocializálódott, magyar nyelven is beszélő olyan népességhányad, amely bár magyar állampolgári jogállással is rendelkezik, de a transznacionális zsidó politikai nemzet elválaszthatatlan része. A zsidóság, a Tóra, a Judaizmus és Erec Jiszráél egymás nélkül értelmezhetetlen fogalmak. Az izraeli zsidó nemzetállam 1950. évi 5710. Visszatérésről szóló törvény értelmében “Zsidó az a személy, aki zsidó anyától született, vagy áttért a zsidó vallásra, és nem tagja más vallásnak”. Az 1950. évi 5710. Visszatérésről szóló törvény megállapítja minden zsidó személy jogát az Izrael Államba való bevándorláshoz. E törvény a zsidó nép és hazája közötti köteléket fejezi ki. Az Izraelbe visszatérő zsidókra a törvény úgy tekint, mintha ők saját vagy felmenőik távollétét követően visszatérnének hazájukba." Tehát a zsidó állam is a zsidóság számára IZRAELT jelöli meg HAZÁNAK! EZÉRT KÉRDEZETT RÁ A BÍRÓNŐRE DR. GAUDI! Hiszen egy zsidó ember nyilvánvaló, hogy zsidó ügyben természetszerűen is elfogult, részrehajló. Ezt a zsidósággal kapcsolatos részrehajlást, —adott esetben egy gojjal szemben— a talmudista rabbinikus judaizmus is engedőlég értékeli. Ezért ilyen ügyekben bizony fontos tudni a bíráskodó személy vallási, etnikai, sorsközösségi hovatartozását. Mivel a bírónő zsidó származású, ezért dr. Gaudi Tamás kérdésfeltevése megalapozott volt. Egy zsidó embernek miért lenne titkolnivalója, ha etnikai hovatartozására rákérdeznek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!