Quaestor: KEHI-feljelentés az ETO Park ügyében

2015. április 08. 17:34

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) feljelentést tett a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által az ETO Park beruházáshoz nyújtott hitel miatt.

2015. április 08. 17:34

Feljelentést tett a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által az ETO Park beruházáshoz nyújtott hitel miatt – hangzott el szerdán az M1 aktuális csatornában. A televízió értesülései szerint a KEHI a Nemzeti Nyomozóirodánál tett feljelentést hűtlen kezelés miatt, és kérte a büntetőeljárás lefolytatását.

A vagyon-visszaszerzési eljárásban a győri ETO Parkot és a stadiont is lefoglalta a nyomozó hatóság - mondta a fővárosi főügyész az M1 aktuális csatornának a múlt hétfőn. Ibolya Tibor emlékeztetett: március 11-én rendelték el a nyomozást, aznap négy helyen tartottak házkutatást, amelynek eredményeként lefoglaltak körülbelül tízezer oldalnyi nyomtatott szöveget és körülbelül 800 gigabyte-nyi elektronikus adatot. Ennek az „óriási mennyiségű” adatnak az áttekintéséhez idő kellett – hangsúlyozta a főügyész. Arra a kérdésre, hogy ennyi idő, két hét elég lehetett-e a vagyon kimenekítésére offshore cégeken keresztül, azt válaszolta: „objektíven nem volt olyan helyzetben” Tarsoly Csaba, hogy vagyont tudjon kimenekíteni.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apáczai
2015. április 09. 10:28
Magyarországon biztonságos, az állam által szavatolt takarékossági- és befektetési rendszer működik. Ennek kamata, illetve hozama meghaladja az infláció tértékét, tehát rentábilis, és tisztes haszonnal jár. Vannak ezen kívül KOCKÁZATOS kínálatok is. Magasabb hasznot, magasabb hozamot ÍGÉRNEK, aminek azonban a KOCKÁZATA közisemrt még a lakikusok körében is!!! Aki tehát kovkáztat, az viselje a merészsége következnényeit. Felháborító és igazságtalan az adófizető családok nyakába varrni a hazadírozók könnyelműségének a következményeit. Csak idő kérdése, és országos ellenszegülést fog kiváltani az adóforintok ilyen elherdálása!!!
f.judit
2015. április 08. 19:42
Nincs rajta jelzálog?
pszichodoki
2015. április 08. 19:24
Újabb botrány közel 4/!!/ milliárd - a pasi saját magát adta fel - Lombard lízing....
kuwiq
2015. április 08. 18:45
Akkor is cucilista brókerbotrány lesz, ha hatszázszor is a fidesz uralom alatt bízták az eximbankos részvényeket, meg Győr pénzét valamelyik Quaestor cégre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!