A legszuperebb játékoknál is menőbb lehet a 3D-ben nyomtatott műkar

2015. augusztus 30. 00:38

Mostanában, úgy látszik, csupa megható, optimizmusra okot adó videó kerül a szemünk elé. Nem mintha bánnánk! Az alábbi felvétel is ilyen, amelyet az Index tett közzé, A filmen egy nyolcéves kislány bontogatja, majd próbálgatja örömmel ajándékba kapott műkarját.

2015. augusztus 30. 00:38

A művégtagot Isabella a Team Unlimbited nevű kétfős nonprofit társaságtól kapta, akiket a kislány szülei kerestek meg kérésükkel. A csapat tagjai, Drew Murray és Stephen Davies már sok rászoruló emberen segített új technológiák és anyagok segítségével, és ezt a blogjukon közzé is teszik. Isabella karja nem teljesen úgy funkcionál, mint egy műkar, a fejlesztői szerint inkább arra szolgál, hogy növelje a kislány önbizalmát. Ahelyett, hogy szánakozó pillantásokat és kellemetlen kérdéseket kapna, a színes, szuper hősökre emlékeztető különleges végtaggal Isabella inkább kedves, elismerő megjegyzéseket kap, írta az apukája a Team Unlimbetednek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!