Ilyen lesz majd a Liget

2016. május 20. 20:54

A csütörtökön lezárult tájépítészeti tervpályázattal véglegesedett a Liget Budapest koncepciója, a fejlesztés valamennyi, a Városligetet megújító eleme megismerhetővé vált. Az új Városliget megálmodói videóban mutatják meg, milyen is lesz az új Liget.

2016. május 20. 20:54

 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2016. május 21. 10:34
A FIDESZ/DSZ MAFFIA jó sok pénzt lophat ebből a semmi értelme, beruházásból is. Az MNB-ből, loptolcsy által kitargoncázott dohány nem elég? "Nem csak az Magyar Nemzeti Bankból (MNB) kiömlő közpénzek útja rejtélyes, hanem a pénzszórási mechanizmus is. Egy biztos, az MNB alapítványai szinte kivétel nélkül a jobboldali rezsimhez kötődő cégeket, magánszemélyek tömtek ki vagyonokkal. A kivételek erősítik a szabályt, így Somogyi Zoltán volt MDF-es politikai tanácsadó, aki valahogy odakeveredett a pénztárhoz. Fritz Tamás és Simon János kistafírozása nem lehet újdonság, mint ahogy a jobboldal kultikus kiadója, a Kairosz sem. Utóbbi 39 milliót kapott, a politológusok alig 14.5 millióval gazdagodtak." /privatkopo.hu/
states
2016. május 21. 09:37
Demszkynek könnyű dolga volt, a 20 éve alatt a fővárosban az égvilágon semmilyen beruházás, fejlesztés nem volt, még a kedvenc kifizetőhelyét, a 4-es metrót sem volt képes befejezni ennyi idő alatt, így aztán kritizálni sem volt mit. Szánalmas és röhejes, amit művelnek a liget ürügyén ugyanezek.
states
2016. május 21. 09:03
A vörösnácik vonyítása a szokásos menetrend szerint zajlik majd, ezt csinálták a Kossuth tértől a Várkertbazárig, minden egyes országot, várost gazdagító beruházással. Minden úgy volt jó és szép ahogy a gyurcsányok és demszkyk hagyták a térdig érő kutyaszarban és adósságban fuldokló országot és fővárost. A vonyítás valódi oka persze az, hogy ki lettek baszva a mézesköcsögből 2010-ben, és előreláthatóan 2018-ban sem fognak visszakerülni.
választópolgár
2016. május 21. 02:48
Stílustalan hatásvadász öncélú formavilág. Japán pagodát mímelő magyaros motívumokra nyomokban sem utaló egymásrahajigált tetejű befejezetlenséget sugalló "nemzetközi" bárhollehetne kommersz bódé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!