Blikk: Majdnem meglincselték a rendőrkapitány fiát

2016. augusztus 06. 12:49

Csak azért nem rugdostak tovább egy közúti balesetet szenvedett motoros fiatalembert Boldván pár napja, mert rájöttek, hogy az edelényi rendőrkapitány fia volt – írja a Blikk.

2016. augusztus 06. 12:49

Kis híján megismétlődött az olaszliszkai lincselés, ezúttal a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Boldván. Az az áldozatot, akit megtámadtak egy közlekedési baleset után, az mentett emeg, hogy az edelényi rendőrkapitány fia volt – írja a Blikk.

Néhány napja a fiatalember éppen a településen hajtott át motorjával, amikor egy kereszteződéshez ért. A másik utcából többen hajtottak ki kerékpárral, pont közmunkából tekertek hazafelé. Vélhetően mindenki megijedhetett, mert ugyan nem ütköztek össze, de a fiatalember és az egyik asszony is felborult, mindketten az aszfalton kötöttek ki.

A rendőrkapitány fia még fel sem eszmélt a történtekből, amikor a Blikk tudomása szerint többen odarohantak hozzá, és mindenféle figyelmeztetés nélkül elkezdték rugdosni, ahol érték. A támadók azt kiabálták: megölték az anyánkat! 

Az asszony ellen egyébként információink szerint szabálysértési eljárás indult, mert ő okozta a balesetet azzal, hogy nem adott elsőbbséget a kereszteződésben, és szabálytalanul kanyarodott a motoros elé.

A fiatal férfi valószínűleg két dolog miatt úszta meg a lincselést: az egyik az volt, hogy leesett a fejéről a bukósisak, így a támadók még időben felismerték áldozatukat, és befejezték rugdosását. A másik, hogy a rendőrök pillanatok alatt a helyszínre értek.

A Blikk úgy tudja, az esetet nem az edelényi rendőrkapitányság vizsgálja, mivel a vezető fiával történt mindez. Úgy tudjuk, több embert előzetes letartóztatásba helyeztek.

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2016. augusztus 07. 12:01
Módosítani kell a jogszabályokon! Cigánnyal való baleset utáni elmenekülés nem számít cserbenhagyásnak. ( Lincselés veszély ) Persze, amint lehet jelentkeznie kell a rendőrségen.
Bűbájos Küsmödy
2016. augusztus 07. 07:54
Várom már Száva Vince tiltakozását,hogy: Háá hunnajd tuggyák hogy romákok vótak, mikó aztat nem is írták bele!
Bűbájos Küsmödy
2016. augusztus 07. 07:43
Nos, akkor holnaptól a"lincselő banda" kifejezést is felvesszük a gyűlöletbeszéd listája, és öttől tíz évig büntetni rendelnünk!
Nemzeti Együttbűnözés
2016. augusztus 06. 23:53
Ha ez igaz, akkor orbán a legveszélyesebb hazaáruló a magyar történelemben! Miért nem a makkabisokkal foglalkoznak? A zsidó sportegyesülettel, akik tagjai valóban éles fegyverekkel kapnak kiképzést kis hazánkban is, éles fegyverekkel rendelkeznek, és nem egy-két darabbal, hanem fejenként tízesével állnak a lakásaik fegyverszekrényeiben a fegyverek. Jó drága nyugati (annál vacakabb) fegyverek. Miért nem foglalkoznak a makkabi és a kravmaga legbelső köreinek kapcsolataival, akik embereket tízesével szerveznek ki a Közel-Keletre erősen idézőjelbe tett „testőr” munkára, ahol embereket ölnek, és utána ezek a gyilkosok hazajönnek ide? Nos, ezekről miért hallgatnak olyan nagyon, és foglalkoznak pár fiatallal, akik edzenek, airsoftokkal futkároznak, és merészelnek mindezek mellé némi homályos idegenellenességet mutatni egy olyan helyzetben, amikor egész Európa a bevándorlók miatt aggódik? http://nemzetiarcvonal.net/2016/03/17/farkasharapas
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!