Megint butaságot ír a kormány propagandagépezete a Momentumról

2017. január 23. 07:14

A kormányzati propagandának a korábbi hazugságok után mára már csak arra futotta, hogy őszintének állítsanak be egy ironikus blogbejegyzést: a 888 adómilliókkal kitömött álhírgyárától nem is vártunk mást.

2017. január 23. 07:14

A Momentum a NOlimpia kampány után országjárásba kezd. Kampányunkban megtapasztaltuk, hogy szervezetünk céljait nem csak a budapestiek érzik magukénak. Rengeteg nem budapesti lakos keresett meg minket az utóbbi napokban. Pultjainknál, közösségi oldalainkon, és a tegnapi teltházas kampányindítónkon is mindenki azt kérdezte, hogyan tudnának segíteni.

A Momentum által legfontosabbnak tartott öt ügy szintén országos: az egészségügy, az oktatás, a megélhetés, a lakhatás és az országos infrastruktúra.

Az elmúlt évek teljesítménye alapján elmondhatjuk, hogy a kormányt addig érdekli a vidék, amíg ott maguknak oszthatják a földeket: A fejlesztések annyira koncentráltak, hogy úgy tűnik, mintha Budapesten kívül csak Felcsút létezne.

A kormányzati propagandának a korábbi hazugságok után mára már csak arra futotta, hogy őszintének állítsanak be egy ironikus blogbejegyzést: a 888 adómilliókkal kitömött álhírgyárától nem is vártunk mást, bár több száz milliárdból azért ez kicsit gyenge teljesítmény. Köszönjük a 888 propagandagépezetének ismertségünk növelését, sok szeretettel várjuk őket és olvasóikat is a Momentum pultjainál.

A Momentum nyílt politikai közösség, világnézettől függetlenül együttműködünk mindenkivel, aki hajlandó végre tényleg tenni Magyarország sokmilliónyi csalódott szavazójáért, az ország felemelkedéséért. Nem érdekelnek minket a rendszerváltás óta az országot megosztó, korábbi, leszerepelt politikusok által létrehozott, valójában lényegtelen törésvonalak. Budapesti és nem budapesti tagjaink is bőven vannak, folyamatosan csatlakoznak hozzánk az ország legkülönbözőbb településeiről. Tavasztól személyesen megyünk el az ország minden pontjára, hogy megismerjük a helyi kihívásokat, és közösen dolgozzunk azok megoldásán.

Az olimpiáról szóló népszavazás nemzeti ügy, az egész ország ügye. A Momentum napok óta gyűjt aláírásokat baloldali és jobboldali érzelmű emberektől egyaránt, akik maguk akarnak dönteni a jövőjükről. Február 17-ig lehet aláírni az íveket Budapest legforgalmasabb pontjain, részletes információk a Momentum honlapján a nolimpia.com-on. ”

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2017. január 24. 05:30
Lehet, hogy ki van tömve bőségesen pénzzel ez a brigád, de nekem totál laikusoknak tűnnek. Olyan laikusoknak, akiknek teljesen természetesek a ballib beidegződések, föl sem tűnik nekik. Mert abba nőttek bele. Hiába mondják, hogy nem érdeklik őket a régi törésvonalak. Jó lenne már közülük látni valakit, aki egy picit is felette van értelmi szintben a napi bulvármocskolódásnak.
Dénia
2017. január 24. 05:25
"Az elmúlt évek teljesítménye alapján elmondhatjuk, hogy a kormányt addig érdekli a vidék, amíg ott maguknak oszthatják a földeket: A fejlesztések annyira koncentráltak, hogy úgy tűnik, mintha Budapesten kívül csak Felcsút létezne." De ezt mire alapozzátok? Ez pont az előző kormányokra volt jellemző, ebben pont, hogy 2010 után történt fordulat. És például pont az egészségügyben látványosan.
noMores
2017. január 23. 13:10
Egeszen ijeszto, hogy a kozpenzbol eltartott tenyleges es nevleges csicskamedia milyen ocsmany komcsi tempoban nyomja. Melyik az az agyhalott, aki ezeket olvassa? Annyira szanalmas, szinvonaltalan fos mind, az embernek oklendeznie kell.
polnemkor
2017. január 23. 12:57
Ezekre a szadeszárva maromfiakra fél év múlva a kutya sem fog már emlékezni. Még a kétfarkúak is tovább tartanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!