Ne a korrupt politikusok mondják meg, hogy ki politizálhat és ki nem

2017. január 13. 07:27

A Fidesz fülébe régóta suttogó, negatívkampány-guru Finkelsteinnek vajon miért van joga beleszólni a magyar politikába? És miért van több joga a senki által meg nem választott Habonynak?

2017. január 13. 07:27
Navra László

„Azért hozzák létre ezeket a szervezeteket, hogy befolyásolják az adott ország politikáját, úgy, hogy nem kell részt venniük a választásokon. Ennek a kijelentésnek semmi értelme sincs.

A Fidesz fülébe régóta suttogó, negatívkampány-guru Finkelsteinnek vajon miért van joga beleszólni a magyar politikába? És miért van több joga a senki által meg nem választott Habonynak? Őket ki választotta meg? És az adófizetői pénzekkel kitömött kormánypárti szennymédiával mi a helyzet?

És egyáltalán, egy demokráciában csak az nyilváníthat véleményt, akit megválasztottak? Akkor innentől kezdve mindenkinek kuss van, minden sajtóorgánum bezárhat. Tüntetni tilos. Színházat működtetni tilos. Mostantól a politológusnak is kuss a neve. A CÖF nem tehet ki több plakátot. Habony Árpád meg kereshet rendes munkát.

Mi jöhet ezt követően? Fokozódik a nemzetközi helyzet és vele együtt a nyelvezet? Trump beiktatása után lehet majd patkányozni is? Németh Szilárd azt mondta, a nemzetközi helyzet változása teszi lehetővé a civilek eltakarítását. Eddig akkor Obama fegyelmezte a Fideszt? Uraim, mi ez a szolgalelkű tempó? A rothadó nyugat diktál a kormánypártnak? Trump láncos kutyáiból állna a kormánypárt vezetése? Puytin barátsága és iránymutatása nem elég?”

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2017. január 13. 19:14
A Habonyékat nem külföldről pénzelik...
quiet
2017. január 13. 18:49
Miért nem látom 'sassy' fórumtárs beírásait? Csak a neki adott válaszokat látom... Valamit nem tudok?
kuzmics
2017. január 13. 18:44
Azért van több joga a "megmondásra" a pártoknak, mert el lehet őket küldeni, ha nem tetszik, amit mondanak. Ja, hogy ehhez normális ellenzék is kellene? Hát, igen!
zseboszkiraly
2017. január 13. 18:35
Finkelstein törvénytelen? De Ron Webber lehetett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!