Kövér: Súlyosbító tényező, ha Ádert a keresztnevén szólítják!

2017. április 13. 14:50

Az Országgyűlés elnöke a szocialisták büntetését azért emelte meg, mert keresztnevén szólították a köztársasági elnököt transzparensükön.

2017. április 13. 14:50

A hvg.hu számolt be arról, hogy Kövér László házelnök a szocialista frakció büntetését azért növelte meg, mert „súlyosbító tényezőnek” számít, hogy keresztnevén szólították a köztársasági elnököt.

Az MSZP „Ne írd alá János!” feliratú transzparensekkel kérte a köztársasági elnököt, hogy vétózza meg a Lex CEU-t. A képviselőket  házszabályba ütköző előre be nem jelentett szemléltetés miatt büntették meg.

"A tiszteletet nem lehet kikényszeríteni, azt ki kell érdemelni. Azok után, amit a Fidesz a magyar nép ellen elkövetett, 2018-tól nem csak mi, hanem mindenki a keresztnevükön fogja őket hívni. A büntetést pedig O. Viktor, K. László, Á. János, R. Antal és társaik fogják kapni"

– írja közleményében a párt.

Kövér László a Mandinernek ígérte meg korábban, hogy szigorítani fogják a házszabályt.

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabor7th
2017. április 14. 14:22
Igaza van Kövérnek.
gabor7th
2017. április 14. 13:55
A liberálisok sárbatiporják a tiszteletet, és csodálkoznak mit kapnak olykor.
Zokni
2017. április 14. 11:34
"Kövér: Súlyosbító tényező, ha Ádert a keresztnevén szólítják!" - írja. Biztosan említették már itt, de nem árt megismételni. Tökéletesen méltányolandó a Házelnök Képviselő Úr kijelentése. Ezért magam is - Zokni Úr -, megkérem a Tisztelt Képviselő Urakat, és Úrhölgyeket, hogy a továbbiakban a Köztársasági Elnök, Magyarország Államfő Urat, kizárólag ezzel a megszólítással küldjék el a Bús Pitlibe. (Mer' utóbbinak is meg kell adni a tiszteletet...)
Sir Galád
2017. április 14. 11:27
Imádom amikor a legnagyobb suttyó bunkók osztogatják az észt az illemről...elég vicces.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!