Forradalmi lazítás a brit parlamentben: nem kötelező a nyakkendő!

2017. július 01. 15:04

Sokkoló! Vajon mi lesz még itt? Ma nem kötelező a nyakkendő őfelsége parlamentjében, holnap pedig meg lehet jelenni pólóban és papucsban is?

2017. július 01. 15:04

Eltörölte a nyakkendőviselési kötelezettséget a brit parlament csütörtökön a férfi képviselők számára – a lépés felér egy kisebbfajta forradalommal a Wesmintser-palotában.

John Bercow házelnök szerint például nem szükséges a munkához a nyakkendő.

Az ötlet Tom Brake-től, a Liberális Demokrata párt képviselőjétől származik, aki meg merte lépni, hogy nyakkendő nélkül szólalt fel a képviselőházban, amire képviselőjársa, a tory Peter Bone feltette a kérdést: megváltoztak-e a szabályok?

Geoffrey Cox, aki úgyszintén tory, azzal reagált: „Sokkoló. Nyakkendő nélkül. Hol fogjuk végezni?”

Christopher Hope, a Telegraph szerzője feltette a kérdést: egyszer talán flip-flopban és pólóban fognak tanácskozni a képviselők?

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gwrf
2017. július 01. 18:39
már csak a lenőtt zsíros hajat kell engedélyezni, és akkor Tompi és Kövér is mp-k lehetnek egyszer
kozmosz
2017. július 01. 18:04
És a női képviselők számára nem?
Akitlosz
2017. július 01. 17:22
A nyakkendő az idióták viselete. A nyakkendő az egyetlen értelmetlen ruhadarab. Az ember három okból találta fel a ruhát és viseli: 1. Azért, hogy melegítse a testét. 2. Azért, hogy védje a testét. 3. Azért, hogy eltakarja a testét. A nyakkendő sem nem véd, sem nem takar, sem nem melegít. Csak fojtogat. Kizárt, hogy bármilyen munka jobban menjen nyakkendőben, mint anélkül.
röviden
2017. július 01. 15:56
A Birodalom leáldozásának végstádiuma, semmi kétség, ha már a formára se adnak. Nem vicc!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!