Sorozatdömpinggel kezdi a Disney a 2021-es évet

2020. december 11. 18:51

A legtöbb nagy filmgyártó vállalat streaming szolgáltatásainak fejlesztésével reagált a COVID-19 jelentette kihívásra.

2020. december 11. 18:51
null

Brutális mennyiségű sorozattal tolja meg a Disney a Disney+ nevű streamingszolgáltatását, a Marvel- és a Star Wars-világot is tíz-tíz sorozattal erősítik meg három-négy éven belül. A Marvel feltámasztja a Fantasztikus Négyest, visszatér Obi-Wan és Darth Vader, de Alien-sorozat is érkezik hamarosan – írja cikkében a Telex. A Warner Bros. korábban közölte, hogy 2021-ben minden új filmpremierjük a mozikkal az HBO Maxra streamingszolgáltatón is megjelenik. 

A Disney által gyártott Marvel spin-off sorozatok közül már előzetessel is rendelkezik a Vision és Wanda Maximoff szerelméről, és a  Falconról és Winter Soldierről szóló történet (címlapképünkön). Külön sorozatot kap Sólyomszem, azaz Hawkeye is, akit szintén a mozifilmekben a karaktert megformáló Jeremy Renner fog alakítani a sorozatban is. A Thor mozifilmek népszerű karaktere, Loki is külön sorozatot kap Tom Hiddlestonnal a főszerepben. 

A Disney animációs sorozatában még az MCU filmes univerzum alternatív valóságainak bemutatására is lesz lehetőség, hisz a What if? sorozatban minden részben egy alternatív történetszálat bontanak ki, miszerint más lesz Amerika Kapitány, vagy a szuperhősök zombikká válnak.

A Star Wars rajongók is elmerülhetnek kedvenc világukban, hisz a Mandalorian két történetszála is önálló életre kel. Darth Vaderről szóló sorozatban tér vissza Ewan McGregor és Hayden Christensen. Lando Calrissian kalandjait is sorozatban kísérhetjük figyelemmel, és új droidokat is megismerhetünk. 

 

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogd a pénzt és kuss
2020. december 12. 10:38
remélem a buznyák szereplők nem maradnak ki, mert anélkül már nincs hollivúdi szar.
ergo07
2020. december 12. 09:30
Kell a fiatalok agymosása, hogy időben demokraták legyenek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!