Dömötör: A Momentum össze-vissza beszél a zárással kapcsolatban

2021. március 08. 18:15

„Milyen jó, hogy nem ezek a figurák vannak a kormányrúdnál a mostani járványhelyzetben. Meg úgy egyébként is” – zárta bejegyzését az államtitkár.

2021. március 08. 18:15
null

„Azt mondja Fekete-Győr miniszterelnök-jelölt-jelölt úr, hogy ha ők kormányoznának, a lezárásokat már jóval korábban bejelentették volna. Szabó Tímea is arról szólt egy interjúban, hogy már három héttel ezelőtt meg kellett volna lépni a zárásokat” kezdi Facebook bejegyzését Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára. 

A politikus négy pontban mutatta be azokat az ellenzéki véleményeket, amelyek pár hete még „velős vehemenciával követeltek nyitást: 

  • »Ideje lett volna végre bejelenteniük a korlátozások enyhítését« – így követelt a mostanra záráspártivá átlényegült Fekete-Győr.
  • A Momentum elindította a »Nyissuk újra Magyarországot, de ésszel« kampányt is. Fellazították volna a kijárási korlátozást, nyitották volna az éttermeket és szállodákat is.
  • »Nyitni kell« – harsogta Ujhelyi István. Nyitotta volna a színházakat, mozikat, múzeumokat, éttermeket és a szállodákat is. Még egy közvélemény-kutatás eredményét is megosztotta, hogy alátámassza kampányát.
  • A Jobbik sajtótájékoztatón követelte a nyitást, megjelölve azokat a helyeket is, amelyeket nyitnának.”

Dömötör Csaba a következő gondolatokkal zárja bejegyzését: „Ha a felelőtlenséggel keresztezett össze-vissza beszédnek lenne olimpiája, mindannyian aranyesélyesek lennének. (Már ha a Momentum nem fúrná meg azt is.) Mivel egyelőre nincs ilyen, elég annyit rögzítenünk kellő határozottsággal: milyen jó, hogy nem ezek a figurák vannak a kormányrúdnál a mostani járványhelyzetben. Meg úgy egyébként is.”

Kép forrása: Facebook

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2021. március 09. 08:01
Ne tételezzünk fel egyből aljasságot szegény srácról. Lehet, hogy nem szándékosan hazudik, csak olyan a memóriája, mint egy aranyhalnak.
hátakkor
2021. március 09. 07:32
Túró Dóra nyitási követelése kimaradt..
választópolgár
2021. március 09. 01:22
Baloldal: Zárja be! Zárja be, de ne úgy! Zárja be, de hagyja nyitva azért! Nyissa ki, mert rosszul zárta be! Az általános iskolákat is zárja be! Most, hogy bezárta az általános iskolákat is, ki fog vigyázni a gyerekemre és ki fog helyettem dolgozni? Adjon bérkompenzációt! Miért csak ennyi bérkompenzációt adott? Miért nincs elég lélegeztetőgép? Minek vettek ennyi lélegeztetőgépet? Miért nincs elég maszk? Miért rohad a raktárakban a sok millió maszk? Szűrje le a pedagógusokat is! Szűrje le, de ne azzal a teszttel! Mindenkit szűrjön le! (Bezzeg Románia, Szlovákia, Bulgária....stb) Bezzeg az EU! Elcseszte az egészet, kezdje elölről! Mi a francnak zárta be? Nyissa ki, de ne úgy! Nyissa ki, de mindenképpen! Zárja be, de ki lehessen újra nyitni, jogunk van a szabadsághoz! Rosszak a számok! Oltsa be! Oltsa be, de ne azzal! Mi az, hogy nincs vakcina? Miért azzal oltotta be? Engem aztán azzal ugyan be nem olt! Nekem csak a PFIZER jöhet! Mér nem ad vakcinát az EU?! Nyomkövető van az orosz oltásban! A kínai sz.r! A kínai mégse sz.r! Az orosz se! Rosszak a számok! Mért repülővel hozza? Minek akkora repülő? Miért kamionnal hozza? Mért nem repülővel? Hogy hűtik le? Mért csak ennyit hoztak? Ez sok, ennyivel hogy oltanak? Rosszak a számok! Pánik kormányzás. Későn hoztak döntést! Hova kapkodnak? Mi ötletünk volt! Megint bezárta! Mér zárta be?! Nyitást követelünk! Nyissanak ki, de ne úgy. Nyissanak ki, de engem be nem oltanak! Miért nem hamarabb nyitnak? Emelkednek a számok, miért nem hamarabb zártak?
bpe
2021. március 08. 22:53
"Dömötör: A Momentum össze-vissza beszél a zárással kapcsolatban" IS!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!