A genderelmélet Marx és Engels központi ideológiájára épül

2021. június 07. 16:04

Nem szabad beállnunk azok közé, akik a genderjogokat hirdetik, sőt, tiltakoznunk kell ellene! Interjú.

2021. június 07. 16:04
Tomka Ferenc

„Mi a véleménye azokról a fennhangon észt osztó közszereplőkről, akik hittanárként vagy teológusként a Bibliát teljesen félremagyarázva állnak be a genderideológia-mainstreaming élharcosai közé?
Mint embert, el kell őket fogadni, de nyilatkozataikat el kell utasítani. Azok ugyanis súlyosan félrevezetők. Észre kell vennünk, hogy az általuk hirdetett elméletekben nem csak a férfiak és nők jogairól van szó. Szélesebb körű követelések jelennek meg. Ilyen a homoszexuálisok joga a házassághoz, az örökbefogadáshoz vagy a béranyák igénybe vételéhez. A jogok hangoztatását, követelését hallva eszünkbe jut az egyéb jogoknak, például a nők abortuszhoz való jogának egyre radikálisabb követelése. Ilyen például a 2019 januárjában New York államban megjelent törvény, mely szerint a nőnek joga van az abortuszhoz még a 9. hónapban is, a gyermek megszületésének pillanatáig. Hiszen szerintük az abortusz a nők abszolút joga – míg a gyermek élethez való jogáról nem ejtenek szót.

Már Magyarországon is több olyan tanulmány jelent meg, amely vallja a gender pozitív fogalmát, de elhallgatja vagy elködösíti, hogy a fogalomból sokféle hamis ideológiát gyártó irányzat is létrejött. Ennek szemlélete világszerte számos ország törvényhozásában vagy rendelkezéseiben megnyilvánul. Megfeledkeznek arról is, hogy egyidejűleg hazánkban is megjelent már a nyilvánosság előtt a heterofóbia, amely nem tűri, hogy kifogást támasszunk a gender szélsőségeivel szemben.

Mi a helyzet azokkal a papokkal, akik szintén beállnak a sorba, és felhúzzák a templomkertben a szivárványos zászlót
Szerencsére a katolikus egyházban nincs hivatalos engedély azonos neműek megáldására, illetve házasságára. A nyugati protestáns egyházban viszont félelmetesen terjed ez az ideológia. A mi egyházunkban van egy felső irányítás, ami összetartja a rendet. Azt gondolom, valahol ők is jót akarnak, segíteni akarják az embert, de rossz úton járnak. Fájdalmas, amit tesznek. Fontos, hogy tisztelettel beszéljünk róluk, de nem szabad beállnunk azok közé, akik a genderjogokat hirdetik, sőt, tiltakoznunk kell ellene! Ez elengedhetetlenül fontos a társadalom és gyermekeink jövője miatt. Ma már egyes szülők a gyerekeiket átoperáltatják, tablettákkal tömik őket egészen kicsi koruktól a nemi átalakítás érdekében. A legtöbb gyermek ezt egyáltalán nem akarja. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint több 18 év feletti fiatal az esete, akik feljelentették saját szüleiket, mert akaratuk ellenére tönkretették őket.

Az 1995-ös pekingi női konferencián beszéltek először nagy nyilvánosság előtt a genderről, amit akkor még ravaszan a női-férfi egyenjogúságra húztak fel. Hogyan torzult az azóta eltelt több mint 25 évben a gender fogalma?

Az általuk hirdetett női jogok egyre jobban felerősödtek, ami az abortusz terjedésében csúcsosodott ki. Szomorú és félelmetes, hová jutottunk. A radikális genderfeministák, illetve a melegszervezetek liberálisabb része egy új ember- és társadalommodellt akar megvalósítani. Szerintük a nem, vagyis a gender teljességgel a társadalom terméke. Azt hirdetik, hogy az ember nem születik férfinak és nőnek, hanem csupán a család és társadalom elvárásai nevelik őt férfivá és nővé. Tehát szerintük az ember valamiféle semleges lénynek születik, akinek alapvető joga és képessége, hogy maga határozza meg nemét, szexuális kapcsolatainak formáját. A genderideológia így eljut a nemek és a család tagadásáig. Pontosabban: szerintük a nemek közötti egyenlőség elérésének feltétele a férfi és a női nem, illetve a házasság és család megszüntetése. És nem elég nekik, hogy ilyen romboló ideológiákat hirdetnek, még különböző jogokkal is igyekeznek védeni elméleteiket.”

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. június 07. 22:58
Tomkának azt tanácsolom, ne a genderrel harcoljon,hanem legyen férfi. Teréz anya is azt mondta, ne hívjatok, ha valami ellen tiltakoztok. Akkor hívjatok, ha valamiÉRT küzdtök. Nem akkor, ha valami ELLEN. Van olyan keresztény prédikátor, akinek a szövege másból sem áll, minthogy sátán, sátán, sátán, sátán, sátán, sátán. Vagy akinek a prédikációja nem egyéb, mint a "világ"-gal való riogatás. Az ilyen emberek mit tudnak Istenről? Semmit. Mert ha tudnának, akkor Istenről beszélnének, de nem azt teszik. Mi az, hogy férfi? Tomka tudja? Ha tudja, miért inkább nem azt írja le, mi az, hogy férfi, mi az, hogy nő. A férfi identitás lényege az autonómiára való törekvés. Mindenki annyira férfias, amennyire törekszik az autonómiára (ezért is mondják azt, hogy a nyugati nők elvesztik a nőiességüket, hiszen anyagilag önállóak. Ebből csak az következik, hogy legbelül mindenki pontosan tudja, hogy a férfiasság lényege az autonómiára törekvés). A nőiesség lényege a kapcsolatra való törekvés. (De ez nem jelenti azt, hogy valaki kiszolgáltatott, sem nem jelenti azt, hogy alárendelt szolga, és nem jelenti azt sem, hogy kurva). Az agresszió és az urizálás nem férfias. A cselédkedés és a kurválkodás nem nőies. Ezek csak elfedhetik a lényegi ürességet.
Akitlosz
2021. június 07. 21:44
"A genderelmélet Marx és Engels központi ideológiájára épül" Ezen szerintem jól elcsodálkozna Marx és Engels is. Feminista zsidók találták ki, mert utálták a sex szót is, arról ugyanis főleg a férfiaknak nem a liberálisok tökkelütöttségei és nem hibbantak jutnak az emberek eszébe.
nemecsekerno_007
2021. június 07. 18:13
Kurva érdekes a kettősség, ami ebben is látszik - a homoszexuális párok béranya segítségével ,,jutnak,, gyerekhez - A szolgálólány legendája c. sorozat meg nagyot megy pedig effektíve az is kb. a béranyaságról szól. Hányinger az ilyen képmutatás. Ugyanaz a szitu mint amikor a szimpla agyelszívást migrációs mázzal öntik le.
gyaloggos
2021. június 07. 17:29
NA, hogy került elő Tomka Ferenc? NEKEM még egykori barátom, E.E. beszélt róla, akkor építettek egy templomot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!