Dobrev Klára gratulált a német szociáldemokratáknak

2021. szeptember 27. 13:38

„Abban vagyunk érdekeltek, hogy jövőre az új, immár demokrata magyar kormány helyreállítsa kapcsolatát Németországgal” – írta közleményében Dobrev.

2021. szeptember 27. 13:38
null

A Demokratikus Koalíció gratulál a Szociáldemokrata Pártnak németországi választási győzelméhez. Örömmel nyugtázzuk, hogy mindenképpen Európa-párti koalíció vezeti majd az új német kormányt. Abban vagyunk érdekeltek, hogy jövőre az új, immár demokrata magyar kormány helyreállítsa és megerősítse kapcsolatát Németországgal, amelyet az Orbán-rezsim brutálisan megrongált az utóbbi években – olvasható a Gyurcsány-párt közleményében.

Dobrev Klára levélben is gratulált Olaf Scholznak és a német szociáldemokratáknak a győzelemhez. A Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje úgy fogalmaz: „Okkal bízhatunk, hogy az európai értékekért az eddiginél erőteljesebben kiálló kormány fogja vezetni Németországot. Ez Európa, így ez Magyarország érdeke is.”

(MTI)

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sincero
2021. szeptember 28. 03:01
Dobrevkaka gratulált volna Laschetnak is - azt hiszi, hogy már ő a miniszterelnök.
makapaka2
2021. szeptember 27. 19:04
Dobreva, ti ezeknél még sokkal ártalmasabbak vagytok az országunkra nézve!
olajfa1
2021. szeptember 27. 16:45
Németeknek is kijár egy igazi "gyurcsányi" "ELQRTUK" mozgalom!
oskar
2021. szeptember 27. 15:32
Mit kell helyreállítani?? Németországgal jó a kapcsolatunk. Ez olyan mint a mult héten. Dobrev: " katasztrófális helyzetben a gazdaságunk." Erre felértékelték gazdaságunkat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!