Kocsis Máté: A gyermekvédelemről nem Brüsszel dönt, hanem a magyar emberek

2021. szeptember 16. 16:01

Kocsis Máté a kormánypártok esztergomi kihelyezett frakcióülése közben rendezett sajtótájékoztatón beszélt a gyermekvédelmi népszavazásról.

2021. szeptember 16. 16:01
null

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője ismertette: a tanácskozáson megerősítették a kormányt abban, hogy a gyermekvédelmi vitában nem változtatnak az álláspontjukon. 

Kocsis Máté közölte: hiába zsarolja Brüsszel Magyarországot a helyreállítási pénzek visszatartásával, ezekben a kérdésekben népszavazás lesz, az ügyben a magyar emberek döntenek. A kormány pedig helyesen jár el, ha az átmeneti időben saját erőből elindítja a programjait – fogalmazott.

Történelmi küldetés

Az előválasztással kapcsolatban arról beszélt: „ugyanazzal az emberrel állunk 15 év után is szembe, aki egykor már tönkretette az országot”.

Történelmi küldetésünknek tekintjük, hogy a Gyurcsány-korszakkal, ha tizenöt évvel később, akkor tizenöt évvel később, de leszámoljunk”

– mondta Kocsis.

(MTI)

Nyitókép: Philipp Schulze / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP. Illusztráció.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. szeptember 17. 04:55
Gyermekvédelem level 1000: "Hiába próbálták ingyen eljuttatni az összes iskolának a szexuális ragadozókról szóló filmet - az NMHH kategorikus nemet mondott arra, hogy partneri kapcsolatban odaálljanak a film mellé." https://telex.hu/kult/2021/09/16/hiaba-probaltak-ingyen-eljuttatni-az-osszes-iskolanak-a-szexualis-ragadozokrol-szolo-filmet "2021-ben már valószínűleg nem sokakat lep meg, hogy szexuális ragadozók leselkednek a gyerekekre az interneten, de hogy milyen sokan vannak és mennyire pofátlanul elbizakodottak, az mellbe vágja az embert, ha megnézi a magyar mozikba most kerülő, Csapda a neten című cseh dokumentumfilmet. A 12 évesnek látszó színésznőkkel végrehajtott kísérlet annyi undorító kérdést, zsarolást, perverziót, hízelgést, hazudozást és fenyegetést hoz ki a fényre, hogy a film második felétől már a Skype jellegzetes hívásjelző csöngése is görcsbe ugrasztja a gyomrot." https://telex.hu/kult/2021/09/14/a-keretlen-farokfotoknal-is-van-itt-kiakasztobb Csapda a neten (előzetes) Szeptember 16-tól a mozikban. https://www.youtube.com/watch?v=xkgwFcpB8Jw
annamanna
2021. szeptember 16. 18:09
Gyermekvédelem level 100: Nincs most pénz az étkezési normatíva megemelésére a gyermekotthonokban https://mandiner.hu/cikk/20210817_nincs_most_penz_az_etkezesi_normativa_megemelesere_a_gyermekotthonokban
formaegy
2021. szeptember 16. 17:49
"A gyermekvédelemről nem Brüsszel dönt, hanem a magyar emberek" Ez így van! No, de mit is lehet várni a gyilkos nyugati ballibsi bandától, vagy a tömeggyilkos EB-től, amikor ártatlan gyerekeknek kellett meghalni mocskos, aljas politikájuk miatt! Ezek a gyerekgyilkosok, gyereknyomorítók büntetlenül pofázhatnak, - EZ A SZÉGYEN!
BossN
2021. szeptember 16. 16:32
Így van! A Fidesz megvédi a magyar gyerekeket a buzeránsterrortól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!