Deutsch Tamás: Cseh Katalinnak azonnal le kell mondania a jelentéstevői pozíciójáról!

2021. október 14. 08:40

A Fidesz EP képviselője szerint nonszensz, hogy az EU csalás elleni küzdelméről éppen egy súlyos csalásgyanús ügyben érintett politikus beszél. 

2021. október 14. 08:40
null

„A csalással gyanúsított Cseh Katalin a csalás elleni küzdelem baloldali élharcosa. Rablóból lesz a legjobb pandúr?” – kezdi Facebook posztját Deutsch Tamás.

A Fidesz EP képviselője szerint meglehetősen aggályos, hogy a csalás és a korrupció elleni küzdelemről szóló jelentés előadója az a Cseh Katalin, akinek több milliárd forintos korrupciógyanús ügyében az Európai Csalás Elleni Hivatal éppen vizsgálódik.

„Nonszensz, hogy az Európai Unió csalás elleni küzdelméről éppen egy, az uniós támogatásokat érintő súlyos csalásgyanús ügyben érintett politikus beszél. Cseh Katalinnak azonnal le kell mondania a jelentéstevői pozíciójáról!” – zárja bejegyzését Deutsch.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Republik
2021. október 14. 20:40
Ha a Deuts mondja!Már rhan is lemondani!
BossN
2021. október 14. 13:04
A velejéig korrupt EU szégyene, hogy Cseh féle tolvajokat alkalmaz ellenrőrzésre.
BossN
2021. október 14. 13:03
Mit keres ez a közpénzrabló CIA ügynök a magyar és EU közéletben? Alkalmatlan minden politikai szerepvállalásra.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. október 14. 12:55
Momentum = nemzetközi hazaárulók hálózata
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!