Atomfegyvereket telepíthetnek Fehéroroszországba

2022. február 28. 08:21

Az új alkotmánymódosítás szerint megszüntetik az ország „nem nukleáris” státuszát. 

2022. február 28. 08:21
null

Fehéroroszország bejelentette, hogy a február 27-én kezdődő népszavazáson a többség megszavazta az alkotmánymódosítást, mely szerint megszüntetik az ország „nem nukleáris” státuszát. Az Origo szerint a döntés utat nyithat Oroszországnak nukleáris fegyverek telepítésére az országban.

Nyitókép: MTI/AP/BelTA/Pool/NikolajPetrov

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gordon.
2022. február 28. 10:43
Putyin mostanra már teljesen elszállt! Túl sokáig ülhetett a hatalomban. Ez szépen és egyértelműen mutatja, mennyire egészségtelen, ha egy vezető korlátlan ideig ülhet egy mindenható, vezető pozícióban. Még ha normálisként kezdte is, megvan a veszély a torzulásra. A valóságtól elzártan ez szinte törvényszerű. Ez már látszott és riasztó jel volt, amikor sok éve megszavaztatta azt az alkotmánymódosítást, ami lehetővé teszi az elnök (azaz ö maga) újabb - és újabb periódusokra lehetséges "megválasztását". Sőt, már ezt megelőzően az elnök-miniszterelnöki csere-bere pozíciókkal való játszadozás idején is. A beteg rendszer egy eltorzult , talán eleve beteg (Asperger szindroma) emberrel az élen mostanra meghozta a gyümölcsét.
Robur
2022. február 28. 10:11
Küldöd már a csapataidat a mészárszékre, te barom?
balbako_
2022. február 28. 10:05
Ezt is sikerült elérnie a nyugati nagyokosoknak!
Esvány
2022. február 28. 10:02
Kubában vagy Mexikóban nagyobbat szólna - mármint a hír.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!