Orbán Balázs: Nem nyert a baloldal, ezért nem lesznek megszorítások

2022. április 20. 15:53

Az államtitkár azt is elmondta, hogy a hadsereg fejlesztése és a családtámogatások lesznek a következő ciklus prioritásai.

2022. április 20. 15:53
null

A Telex Orbán Balázs államtitkárt kérdezte a parlamenti listás mandátumok átvétele után. Megszorítások nem lesznek és bár nem lesz egyszerű, de biztosítható lesz a költségvetési egyensúly fenntartása is Orbán Balázs szerint, aki a Telexnek elmondta, hogy megszorítani csak a baloldali kormányok szoktak.

A miniszterelnök politikai igazgatója azt is hozzátette, hogy a következő ciklusban

a hadseregfejlesztés és a családtámogatások lesznek az új parlament legfontosabb feladatai.

„A magyar emberek bölcsen döntöttek, amikor a Fideszre szavaztak, ezért nem lesznek megszorítások” – mondta a miniszterelnök politikai igazgatója.

Az államtitkár szerint, ha jól teljesít a gazdaság,

akár a családtámogatások kiterjesztésére is lesz lehetőség,

mert továbbra is ezzel a módszerrel akarják megfékezni a népesség csökkenését.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kelemikes
2022. április 20. 21:22
ha ha ha
Menhetten
2022. április 20. 17:46
A kormány sorozatos lopása miatt 6 ezer milliárd(!) forint támogatástól esnek el a magyar emberek! Eközben Varga Judit ócska hazugságokkal magyarázza az uniós források visszatartását. Mindezt azért, mert Orbán nem hajlandó abbahagyni az uniós pénzek kiszervezését a haveroknak! A fidesz korrupt rendszere az EU-s pénzek rendszerszintű ellopására épül, ennek lesz hamarosan vége. Orbán minden magyar zsebéből kivett 600 ezer forintot, mert tolvajoknak nem ad pénzt az EU. Ha továbbra is így marad, az uniós pénzek nem érkeznek meg Magyarországra, és csak megszorításokkal lehet kilábalni a jelenlegi válságból. A magyar emberek fizetik meg az árát 12 évnyi felelőtlen gazdaságpolitikájának...
Akitlosz
2022. április 20. 17:41
2026-ban el is fogom hinni. Ha addig úgy lesz. 2020. óta annyira túlköltekezett a kormányzat, hogy nem hiszem, hogy a mostani költekezési volumen továbbra is így fenntartható lenne. De majd meglátjuk. Legyen igaza ennek a pártembernek!
CirmoS
2022. április 20. 16:46
Hát akkor nem tudom mi lesz a balos söpredékkel kedves Balázs, ugyanis remegve, fuldokolva várták a megszorításokat, és a gazdasági összeomlást! Ők is meg az ócska szekta tv propagandistái ( műsorvezetői ) mint Szöllösy Gy. többek között! Hogy a ' nap híre ' vendégeiről már ne is beszéljünk! Szenny, amit ezek művelnek ilyen gyalázatos bukás után is! Megszorítások, gazdasági összeomlás, háborúba sodródás, ennek a csürhének mindegy csak bukjon már az Orbán! Valahogy! Akárhogy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!