Mario Draghi: A demokrácia kerül veszélybe, ha Ukrajna elveszíti a háborút

2022. június 27. 18:47

Az olasz miniszterelnök szerint Putyin nem győzhet.

2022. június 27. 18:47
null

Mario Draghi olasz miniszterelnök hétfőn kijelentette, hogy az Európai Uniónak továbbra is támogatnia kell Ukrajnát, és hogy

maga a demokrácia kerül veszélybe, ha a kijevi erők veszítenek Oroszországgal szemben

– számolt be a Zawya.com.

„Ha Ukrajna veszít, nehezebb lesz fenntartani, hogy a demokrácia hatékony kormányzati modell” – jelentette ki Mario Draghi a G7 vezetőivel tartott virtuális találkozón Németországban. Draghi azt is elmondta, hogy „Putyin nem győzhet”, valamint leszögezte: a G7-országok „továbbra is egységesen támogatják Ukrajnát”.

Nyitókép: Lukas Barth / Pool / AFP

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. június 28. 16:16
Hülye barom! Olaszországban hosszú évek óta nincs tisztességes választás, csak egy f...kalap a másiktól veszi át a hatalmat. Ukrajna Oroszország része volt és ezek szerint lesz is. Békét kell teremteni a zongoristát meg meg kell büntetni, méghozzá nemzetközi bíróság előtt!
FreeEurope
2022. június 28. 08:35
Bizony-bizony, mert Ukrajnában eddig akkora demokrácia volt, hogy csak na.
zoles
2022. június 28. 08:19
Tévedés! Sorosnak, Bidennek és Clintonéknak a vagyona kerül veszélybe, ha Ukrajna elveszíti a háborút.
Kivűlálló
2022. június 28. 07:04
"Mario Draghi: A demokrácia kerül veszélybe, ha Ukrajna elveszíti a háborút" Neeem..., nem a demokrácia kerül veszélybe, hanem csak a fajtád! Értetek meg nem kár! Fekélyek vagytok a világ testén!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!