Cseh Katalin az Euractivnak: Minden közösségben kell egy erőteljes hang Orbán legyőzéséhez

2022. július 20. 10:02

A Momentum EP-képviselője arról is beszélt a portálnak, hogy a jövőben arra koncentrálnak, hogy minden egyes választóhoz el tudják juttatni üzeneteiket.

2022. július 20. 10:02
null

A Momentum európai parlamenti képviselőjével készített interjút az Euractiv.com. A baloldali politikus többek között arról beszélt, hogy az egyesült ellenzék le fogja vonni a „komoly csalódást jelentő áprilisi választások” tanulságait, és kijelentette, a továbbiakban leginkább arra koncentrálnak, hogy minden egyes választóhoz el tudják juttatni üzeneteiket.

Cseh Katalin szerint amennyiben a magyar választási szabályok változatlanok maradnak a következő választásokig, akkor

„Hangosak leszünk”

Cseh azzal folytatta: „továbbra is hiszem, hogy az egyéni szabadságjogok és az állampolgári jogok, valamint az Európa iránti erős elhatározás lehet a legjobb Magyarország számára. Annak ellenére, hogy a propaganda és az oligarchikus rendszer megpróbálja megölni a vita szabadságát és az eltérő hangokat, hangosak leszünk” – szögezte le az EP-képviselő.

A momentumos képviselő arra is kitért az interjúban, hogy magyar kormány Ukrajnával kapcsolatos politikája nem a magyar nép álláspontját tükrözi.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2022. július 21. 09:35
És egy kontúros dús szemöldök!
szajpalca
2022. július 21. 06:45
Hogy lehet abból megélni hogy egyetlen önálló gondolatom sincs csak visszaböfögöm a nyugati közhelyes baromságokat?Ezek lennének a fiatal energia az új erő?Szánalmas.
Prücsök
2022. július 21. 06:25
Van némi igazság az ukránokkal kapcsolatban. A kormány túlzásba viszi a támogatást, Nem kell oda a magyar kormánynak iskolát , akármit építeni. Az ukránok maguknak keverték a szart. Támogassa őket a rosseb. Nem a barátaink.
Puffin75
2022. július 21. 06:15
Már régebben eljutott a hangotok hozzánk választókhoz. Átgondoltuk az üzenetet és április 3.-án döntöttünk. 2/3-os többséggel el küldtünk titeket, mocskos hazaáruló, sehonnani patkányokat oda ahová gondoltuk. Mentetek Gyuri bácsi alá felszopónak megint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!