The Times: Oroszország fojtófogást alkalmaz Európa ellen

2022. július 21. 20:25

„Az Északi Áramlat 1-gyel Putyin térdre tudja kényszeríteni a földrészt” – olvasható az elemzésben.

2022. július 21. 20:25
null

„Oroszország fojtófogást alkalmaz Európa ellen, amikor kilátásba helyezi, hogy elzárja a gázcsapot, mivel Vlagyimir Putyin mindenképpen igyekszik megtörni a szankciókat és ehhez az energia a legjobb fegyver” – olvashat a The Times hasábjain. Így értékeli a konzervatív lap vezércikke a háborút, hozzátéve, hogy jelenleg  hőhullám söpör végig a kontinensen, de hamarosan az lesz a gond, hogy fagyoskodnak az emberek a hideg a lakásokban, gyárak állnak le  és nem lesz mivel űteni.

Az üzemanyag az aduász 

A cikkben leírják, hogy „az Északi Áramlat 1-gyel Putyin

Az árak drámai módon megugranak és megroppanhat a nyugati egység. A németek, osztrákok, magyarok és olaszok erősen függő helyzetben vannak, és mivel nincs elég gáz, emiatt emelkednek az árak”. Azt is hozzáteszik, hogy hónapokba telhet, amíg sikerül más beszerzési forrásokat találni.

Kifejtik, hogy „az üzemanyag adu az orosz elnök kezében. Az orosz olajexport korlátozására tett kísérletek következtében úgy megnőttek az árak, hogy

„Ha nem sikerül feltölteni az európai tárolókat októberre kilencven százalékos szintre, akkor kevés olyan kormány lesz, amelynek nem kell keményen korlátoznia az ipari termelést” – fogalmaznak a cikkben. 

Nyitófotó: AFP

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2022. július 22. 11:50
Ki kezdte? Obamama Ma Mama? Clinton Szivarkafarka?
Andreas1970
2022. július 22. 06:57
Sajnos az Europai Uniot szo szerint ostobak iranyitjak, akik raadasul onzoek es kapzsiaik is. I.u. az esetukben torvenybe van iktatva, hogy a fizetesuk az inflacionak megfeleloen novekszik. Egy 15 000Eu/ho fizetesu EU parlamenti kepviselonek igy 1500+ Euroval novekedik most a fizetese, mig ugyanez mem igaz a munkabol elo EU polgar esetebe. Ha O a fizetesebol keptelen leperkalni az elhibazott EU szankciok, es az energetikai politika miatt egekbe novekvo elektromos energia, gaz es uzemanyag arakat, akkor az akar meg is dogolhet, mert egy onzo EU parlamenti kepviselot ez nem fog erdekelni. Ezekutan pedig erdemes feltenni a kerdest, hogy mit keresunk az EU unioban ilyen vezetokkel, hisz az elhibazott donteseik arat az fizeti meg, akin ezek a kepmutato es onzo szemelyek eloskodnek.
pipa89
2022. július 22. 06:39
Ja, Oroszország. Az elmúlt 108 évben is Oroszország háborúzott mindenütt a Földön, mi? Ugyan kérem, ez nemes 1xűséggel HAZUGSÁG! KETTŐSMÉRCE! Szemforgató farizeus mind!
Töki
2022. július 22. 06:36
Nettó tévedés, Európa nyugati piszok, kurva menő országai saját maguk tették fejüket hurokba, az Orosz gazdasági politika meg rálépett. Senki nem kérte, hogy álljanak az útjukba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!