Nem ismerték fel a tüntetők, ki ellen tüntetnek

2022. október 13. 21:34

A Belső-Pesti Tankerületi Központ előtt demonstrálók utat csináltak egy autónak, hogy ki tudjon hajtani. Nem ismerték fel, hogy a járműben Marosi Beatrix, az intézmény vezetője ül.

2022. október 13. 21:34
null

Egyedül Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének országos választmányának tagja ismerte fel a csütörtökön tartott tüntetésen az autójával a Belső-pesti Tankerületi Központból távozni kívánó Marosi Beatrixot. A szervezők, mikor meglátták az autót, próbáltak utat csinálni számára, mit sem tudva, ki ül belül. 

Az RTL tudósítása szerint csütörtökön délután az Eötvös Gimnázium és a Madách Gimnázium 46 tanára ment a tankerületi központ Damjanich utcai épületéhez, hogy átvegyék a figyelmeztető levelet, amit a polgári engedetlenség miatt kaptak. A demonstrálók ezen felül át akarták adni követeléseiket. 

Marosi a tüntetés alatt autójába szállva hagyta el a helyszínét, látva az autó távozási szándékát, sok tüntető ezért a szervezők segítségével utat csinált neki. Ám egyszer csak azt vették észre, hogy a PDSZ-es Nagy Erzsébet rohan a gépjármű felé, ugyanis ő felismerte Marosi személyében a sofőrt. 

A tüntetők a tudósítás szerint egymás között hüledeztek, hogy a tankerületi vezetőnek vágtak utat.

Vajon mi lett volna, ha felismerik? 

Nyitókép: PDSZ/Facebook

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2022. október 14. 08:42
Már megint elköltöttek pár millát a külföldi támogatók pénzéből a ballibsik. Már megint eredménytelenül. A nyugati támogatók nem nagyon fogják fel, itt nem esnek hasra Sorosék jogvédő civil szervezetnek álcázott embereitől. Frankón működhetnének ez pld. a svéd, vagy német viszonyok között, hiszen ott tényleg pofabe van, de itt csak röhögnek rajtuk, hiszen bármiért lehet tüntetni, annak ellenkezőjéért is, az újságos standokon pedig szinte csak ellenzéki lapok kaphatók.
theseur
2022. október 14. 08:24
És ezek tanítanak. Mit? Olyan nehéz 2 db Google keresést megcsinálni? 1. Hova megyek tüntetni? Az adott hely honlapjának megnézése. Vezető megtalálása 2. képkeresés
pitypang1125
2022. október 14. 08:05
Mennyivel lett volna jobb, ha a rendőrök csináltak volna neki utat. Ugyan is a szabad mozgásában, nem áll a jogában senkinek sem akadályozni.
Royce2.0
2022. október 14. 07:47
Tanker 16 óránál, mi van??? :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!