A DK után Cseh Katalin is YouTube-műsort indít

2023. január 18. 06:05

A momentumos EP-képviselő bemutatná, hogyan működik az EU.

2023. január 18. 06:05
null

A DK TV után itt van a momentumos csatorna. „Az új YouTube-csatorna célja, hogy bemutassa, pontosan hogyan is működik az EU és hogy Cseh Katalin milyen munkát végez Brüsszelben” – derül ki a Media1-hez eljuttatott közleményből. „Fontos szerintem, hogy

és amit »meg kéne állítani«” – mondja a képviselő a Cseh-jelentés című műsor beharangozójában.

A politikus azt ígéri, írja a portál, hogy úgy módon mutatja meg az Európai Parlamentet, ahogy „még nem láthattuk”.  Többek között azt is látjuk majd, amint Cseh Katalin az EP elnökénél, Roberta Metsolánál lobbizik az uniós forrásokért. A Cseh-jelentés című műsor január 23-án indul Cseh Katalin YouTube-csatornáján, de már látható a beharangozó:

Nyitókép: Youtube-videó

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. január 18. 21:48
"bemutassa, pontosan ... Cseh Katalin milyen munkát végez Brüsszelben" Bűnügyi szakzsargonban ezt beismerő vallomásnak nevezik.
Csubszi
2023. január 18. 19:54
Majmolják egymást a senkik! De hiába! Lúúzerek!
Csubszi
2023. január 18. 19:53
Majmolják egymást a senkik! De hiába! Lúúuerek!
Akitlosz
2023. január 18. 18:36
A Mandiner szerkesztőség biztosan nézni fogja és a többi áljobboldali is, ha mások nem is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!