Elindult a drónos házhoz szállítás próbája (videó)

2023. január 17. 14:59

A tesztelés első szakaszában azt vizsgálják, hogy milyen gyorsan képesek teljesíteni a rendelések házhoz szállítását a drónok. 

2023. január 17. 14:59
null

A drónos házhoz szállítás lehetőségeit teszteli a DODO logisztikai megoldásokat kínáló cég és a Rossmann drogériahálózat. A tesztelés első fázisában azt vizsgálják, hogy milyen gyorsan képesek drónok használatával a rendelések teljesítésére – erről tájékoztatott kedden az Index.

A tesztelés első szakaszában azt vizsgálják, hogy milyen gyorsan képesek teljesíteni a rendelések házhoz szállítását a drónok. 

A lap arról is tájékoztatott, hogy a házhoz szállítások kézbesítését előkészítő első tesztrepülés a XI. kerületből, a Savoya Park bevásárlóközpontban található üzlet elől indult, a célállomást pedig a III. kerület kertvárosi részében jelölték ki.

Nyitókép: A Youtube videóból egy kép

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. január 18. 12:15
Most azok a E-mailek, amiket kap az ember, hogy csomagja érkezett, de persze semmit sem rendeltem, az a csomag jönni fog? Én nem bánom, mert kaptam olyan E-mailt is, hogy valami ismerősöm után Angliában örököltem milliárnyi fontot. Persze azóta várom, de most már le tudja dobni az udvaron. Csak a két kuvikunk el ne vigye, amelyik a gerendák végén dobálja le a falon a gombócokat!
need-info
2023. január 17. 22:39
Ha véletlenül leesik majd egy járókelőre, az komoly fejfájást fog okozni... Mivel mindenhol vannak balesetek, itt sem lesz elkerülhető. Bár lehet, hogy a CO2 kibocsátást lehet vele mérsékelni, hiszen az embereknek nem kell kocsiba ülniük, házhoz jön a termék. Ilyen szempontból van értelme.
néhai Ch.Pilot
2023. január 17. 22:15
A drónt lelövöm, az árut - ha tetszik - elveszem. Valóban könnyebb lesz az élet drónos házhozszállítással. :-D A futárok meg éhenhalnak. De ha a cégnek jó, nekem jó. Sosem akartam futár lenni.
Vidėken újrakezdő
2023. január 17. 18:35
Furcsa az időzítés. Sokan frászt fognak kapni tőle. Így is sokan az eget nézik naphosszat, idős szomszédom kimondottan fél a röpcsiktól mostanában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!