DK: Azonnal le kell állítani az akkugyár építését!

2023. február 03. 13:19

A gyurcsány-párt szerint Orbán Viktor pontosan tudja, hogy a gyárral tönkreteszik a városok ivóvizét és levegőjét.

2023. február 03. 13:19
null

Azonnal le kell állítani az akkugyár építését! - Konkrét javaslatokat dolgoztunk ki, hogy többet ne fordulhasson elő hasonló botrány – olvasható a Demokratikus Koalíció közleményében. Az „árnyékkormány” szerint nem lenne szabad egy, az egészséget súlyosan veszélyeztető, környezetromboló beruházásról a lakosság bevonása nélkül dönteni. Azt írják:

Orbán Viktort nem érdekli a felháborodás, az emberek félelme, még csak nem is reagált az aggodalmakra,

valószínűleg mivel pontosan tudja, hogy ezzel tönkreteszik a városok ivóvizét és levegőjét, elveszik a termőföldeket, és súlyosan károsítják a természetet. Az Árnyékkormány szerint azonnal le kell állítani a beruházást, és minden olyan beruházás esetén, amely jelentős hatással van a környezetre, kötelezően tájékoztatni kell a lakosságot, és előzetes egyeztetésekre van szükség.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2023. február 05. 13:18
: D
Hill
2023. február 04. 03:19
Be is szartam volna, ha a nyomorék biboldo libsik nem nyavajognak ezen is, meg mindenen is
amca
2023. február 03. 21:10
Te korhadt büdös fegyenc. Látszik egész életedet a börtönben töltötted ,apáddal együtt. Ezek szt,. a németek is veszélyeztetik a vizet ,a levegőt, a talajt ,a környezetet, meg a tehén Bolgár Feleségedet...
NTLLK
2023. február 03. 21:06
DK: Azonnal le kell állítani az akkugyár építését! Bezzeg, ha nektek tejelne, majd rögtön más lenne! Mint a csiszolókőgyár. Az baromi egészséges!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!