Le Figaro: Finnország újabb lépést tesz, hogy Svédország nélkül csatlakozzon a NATO-hoz

2023. március 01. 09:00

A francia lap cikke szerint Magyarország a Moszkvával és Ankarával szembeni kétértelműbb álláspontjáról ismert.

2023. március 01. 09:00
null

A Le Figaro online felülete arról adott hírt, hogy a finn parlamentben előzetes szavazást tartanak a NATO-tagságról, anélkül, hogy az ország megvárná Törökország és Magyarország részéről a ratifikációt. A beszámoló szerint az április 2-án esedékes országgyűlési választásokra tekintettel

Helsinki mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy Ankara és Budapest beleegyezését követően azonnal csatlakozni tudjon a NATO szövetséghez.

Magyarországgal kapcsolatban a cikk megállapította, hogy hazánk a Moszkvával és Ankarával szembeni kétértelműbb álláspontjáról ismert.

Nyitókép: Sanna Marin finn miniszterelnök, Diego Ravier / Hans Lucas / AFP

***

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. március 01. 11:55
Gyorsan kell szólni Szíjjártónak, Lavrovval beszéljen, támadja meg Oroszország gyorsan mindkettőt, egy egy eltévedt rakétával. És akkor mint háborús fél, nem lehet Nato tag. Tudnak Ukrajnából lőni, nem? Hogy legyen rajta mimikri. Nem ügy.
nempolitizálok
2023. március 01. 11:49
Az euro és usa libsik 12 éve ott tesznek alánk, ahol tudnak. Mégis mi a szart vártak? Moszkva és Ankara legalább korrekt. Meg lehet bennük bízni, nem hazudozik rólunk a médiájuk és nem akarják megdönteni az általunk választott kormányt.
Szerintem
2023. március 01. 11:40
Legyen erről népszavazás. Náluk, de nálunk is. Akarunk-e egy szövetségbe tartozni, bennünket rágalmazva vegzáló, velünk ellenségesen viselkedőkkel?
nempolitizálok
2023. március 01. 11:33
Magyarország arról ismert, hogy a halzabálóktól sem tűri el, hogy rugdossák. Nemmel szavaznék. 2 libbant diktatúra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!