Le Figaro: Putyin elismerte, hogy a szankcióknak lehet negatív hatása az orosz gazdaságra

2023. március 29. 16:59

Az elnök egy videón közvetített kormánytalálkozón beszélt erről szerdán – szúrta ki a francia lap.

2023. március 29. 16:59
null

„Középtávon valóban lehetnek negatív hatással az orosz gazdaságra a nemzetközi szankciók” – idézi a Le Figaro Vlagyimir Putyint. Az orosz elnök ezt egy videón közvetített kormánytalálkozón mondta szerdán.

Az orosz elnök kijelentette, hogy

az ország gazdaságára nézve.

Érdekesség az orosz elnök kijelentése kapcsán, hogy Vlagyimir Putyin nem sokkal korábban még arról beszélt, milyen jól alkalmazkodott Oroszország az új rendszerhez.

Ez az első alkalom, hogy Vlagyimir Putyin nyilvánosan elismeri, hogy a számos ágazatra kitérő nemzetközi szankciók hatással vannak Oroszország gazdaságra – húzza alá a Le Figaro.

***

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2023. március 29. 22:06
a szankciok mukodnek.
Igazszó
2023. március 29. 21:04
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is.
ppix
2023. március 29. 20:09
Aki nem emlékszik a 70-es, 80-as évekre, az talán gondolhatta, hogy a szankcióknak nem lesznek durva következményei. Szóval a szenilisek és a hülyék most biztos meglepődtek. Oroszország egy piaképes kurva autót vagy egy számítógépet sem tud legyártani saját technológiájával.
kiss.istvan770
2023. március 29. 19:43
Persze, hogy van negatív hatása is, de ennek ellenére pozitív az orosz GDP. Az okozott problémák nagyrészét már megoldották. Az EU viszont a szakadék szélén táncol a saját szankciói miatt, amire az USA kényszerítette.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!