Egy nő a közösségi médiában buzdított Kárpátalja elszakadására

2023. április 09. 07:45

Az ukránok büntetőeljárást indítottak egy kárpátaljai lakos ellen.

2023. április 09. 07:45
null

Az Ua-reporter.com arról ír, hogy az Ukrán Nemzetbiztonsági Szolgálat büntetőeljárást indított egy kárpátaljai lakos ellen. Úgy fogalmaznak, hogy a hölgy „Ukrajna területi egységét veszélyeztető döntések mellett kampányolt”.

A Csehországban tartózkodó nő a közösségi oldalakon osztott meg videoüzenetet: ebben petíció indítására szólított fel Kárpátalja Ukrajnától való elszakadásáról. „A hölgy megpróbálta destabilizálni a régió belső helyzetét.

– ez már a SZBU közleményében áll.

Nyitókép: PestiSrácok.hu

***

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fonak
2023. április 10. 01:31
Még szerencse, hogy Ukrajna ilyen demokratikus ország. Agyon is lőhették volna a nőt azonnal, mint egy éve a tárgyalódelegációjuk tagját. Akiről később kiderült, hogy kettős ügynökként az oroszokból csinált hülyét, de az SZBU erről nem tudott, és likvidálta.
BalázsSzabolcs
2023. április 09. 20:43
Ez egy csapda mint a bécsi dontés volt! Magyarországot bele keverni a háborúba mindegy melyik oldalon ,hogy minél tobb magyar haljon meg! Vigyázunk mert az ordog nem alszik!
Mortis Rigor
2023. április 09. 20:11
Mivel jugoszlávia, csehszlovákia, szovjetúnió nincs már, így az egész trianoniság elavult. Országok jönnek-mennek, erről nem rendelkezett a békeszerződés. Magától semmisé válik. Tarthatatlan.
Ricsibmf
2023. április 09. 13:58
Azt elfelejtette, hogy így hamarabb lenne - az a rész - EU és NATO tag!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!