Újabb kutatás bizonyítja, hogy amíg Orbán marad, marad az orbáni infláció is

2023. május 22. 13:15

Amíg Orbán Viktor és kormánya a helyén marad, addig marad az orbáni infláció is.

2023. május 22. 13:15
null
Kálmán Olga

„A GKI Gazdaságkutató legfrissebb kutatása szerint a magyarok egyre kilátástalanabbnak látják, hogy véget érhet az orbáni infláció. Ez nem csoda, hiszen Orbán Viktor hazugságai ellenére Magyarországon továbbra is háromszor akkora az infláció, mint az EU-s átlag és szinte minden alapélelmiszer ára megduplázódott az elmúlt két évben.

Az Árnyékkormány szerint a sokadik gazdasági kutatás bizonyítja, hogy amíg Orbán Viktor és kormánya a helyén marad, addig marad az orbáni infláció is. Miközben az árakban elsők lettünk Európában, a bérekben az utolsók, már csak Bulgária van mögöttünk a bérek tekintetében. Már csak az Árnyékkormány 13 pontos antiinflációs csomagja állíthatja meg az orbáni inflációt. A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány azért dolgozik, hogy letörjük az orbáni inflációt, és ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek.”

Nyitókép: Facebook 

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2023. május 24. 00:36
"... a sokadik gazdasági kutatás bizonyítja, hogy amíg Orbán Viktor és kormánya a helyén marad, addig marad az orbáni infláció is." Na jó, Sátán szolga, akkor ezt most adatokkal, grafikonokkal, modellekkel, tényekkel, bizonytani legyél kedves!
Hill
2023. május 23. 15:15
Sokkal jobb lenne a gyurcsányi államcsőd és annak hamis adatokkal való eltusolása
5m007h 0p3ra70r
2023. május 23. 10:53
"Újabb kutatás bizonyítja, hogy amíg Orbán marad, marad az orbáni infláció is" Éppen csak az "újabb kutatás" maradt továbbra is mindenki számára rejtély. Mindenféle misztikus hivatkozás és 13 pontos okoskodás nélkül azonnal konstatálom, hogy ez a nő egy irgalmatlanul ostoba tahó. És még hazudik is.
fater0921
2023. május 23. 10:41
Ki készítette a kutatást????Talán te, te ócska kurva????Akkor biztos igaz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!