Politikusnak áll a Barcelona volt elnöke

2010. július 01. 21:59

A katalán sztárcsapat, az FC Barcelona volt elnöke, Joan Laporta betartotta ígéretét, és bejelentette, hogy megalapította Katalán Demokrácia nevű pártot.

2010. július 01. 21:59

Laporta azzal a szándékkal hozta meg már régről ismert politikai döntését, hogy indul az országrész következő – elvileg novemberben esedékes – tartományi választásain. A Barca TV-nek adott szerda esti interjúban jelentette be hivatalosan is, hogy az ügyvédi és a focipálya után most a politikában próbál szerencsét. Ígérete szerint pénteken teszi közzé programját, egyelőre saját honlapján.

A szervezet nyitott más alakulatokkal való szövetségre, így például a radikális baloldali függetlenség- és köztársaságpárti Katalán Köztársasági Baloldal csoportjaival, többek közt a párt egyik radikális szárnyával, a Reagrupamenttel.

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
porkolab
2010. július 02. 04:17
http://www.fox8.com/news/wjw-news-saint-emerics-church,0,2134146.story eveland police said they told the group they would approach Bishop Richard Lennon about having a meeting with the group, to hear their concerns. The police said they were seeking a quick, peaceful resolution, and that's what they got. A police commander denied that officers had any type of battering rams with them. The protesters said they want to understand why their church, which they say was financially healthy, has been closed. They also want to know how they will be able to continue their Hungarian Catholic practices in Cleveland.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!