Palin, a szarvasvadász

2010. december 08. 09:38

Kiakadtak az állatvédők a volt republikánus alelnökjelöltön: a Sarah Palin's Alaska című reality harmadik részének vadászjelenetében a népszerű politikus lelőtt egy rénszarvast. Palin nem kommentálta az esetet.

2010. december 08. 09:38

Az állatvédőknek nem tetszik Sarah palin valóságshow-ja. Dan Matthews, a PETA vezérigazgatója közölte: „Úgy tűnik, hogy Sarah azt gondolja, hogy az erőszak, a vér és a belek több nézőt fognak vonzani unalmas műsorához - de a nézettségi indexre nyugodtan ráfogható, hogy halott, csakúgy, mint azokra a szegény állatokra, akiket leterített.” A 2008-as republikánus alelnökjelölt sorozatának harmadik része egyébként 3,5 millió embert ültetett a tévé képernyői elé.

A felháborodást keltő jelenetben Palin célba veszi az állatot, majd az ötödik lövésre leteríti. A műsorban azt is bemutatják, ahogy az állatot találat éri, majd elterül. „Ez a csodás állat szép életet tudhat maga mögött és köszönjük, hogy ezentúl egy családot fog táplálni” - idézte az állat teteme felett Ted Nugent rockzenész szavait Palin. Ezután a szarvast felszeletelték és elszállították Palin konyhájába, aki nem fűzött kommentárt az esethez. Twitterén azért közölte: lehet néhány felkavaró jelenet műsorában.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vendée
2010. december 10. 08:03
(Pam)palin(i)!
Ricochet
2010. december 10. 07:55
Engem inkább ez érdekelne: http://en.wikipedia.org/wiki/Who%27s_Nailin%27_Paylin%3F
Ppali
2010. december 09. 19:15
És a rénszarvasgyilkosság közben is ott volt a kép hátterében az a bizonyos kék-fehér színű zászló??? Mert a korábbi kampányfilmeken mindig ott figyelt a háttérben.....
Ricochet
2010. december 09. 12:58
Akkor most ki a jobb? Robert De Niro, vagy ez a tyúk?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!