Újabb elfogatóparancs Assange ellen

2010. december 03. 08:48

Újabb elfogatóparancsot adott ki Svédország a WikiLeaks alapítója ellen. Julian Assange-ot nemi erőszakkal gyanúsítják.

2010. december 03. 08:48

Újabb elfogatóparancsot adott ki Svédország a WikiLeaks alapítója ellen, mivel az előző dokumentum kitöltésekor formai hibát ejtettek. Julian Assange-ot nemi erőszakkal gyanúsítják. A WikiLeaks alapítója augusztusban állítólag két nőt is zaklatott, Assange azonban tagadja a vádakat.

A nemzetközi diplomáciai botrányt kavaró férfi állítólag Nagy-Britanniában bújkál, őrizetbe vételéhez a brit szervezett bűnözés elleni ügyosztály kérte az új svéd dokumentum kiadását.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biomechanoid
2010. december 03. 17:32
Az amerikai lapok a Assange-ot orosz titkosügynöknek, meg ilyeneknek titulálják. Egyértelműen Amerika elsőszámú közellensége. Ez, kérem, az ostobaság csimborasszója.
Ricochet
2010. december 03. 17:07
A "fejlett" országokban ha csak ránézel egy kicsit hosszabban egy nőre, már szexuális zaklatás. Most meg az a bűnös, aki feltárja a bűnöket. Hát nem vicces? Annyira olcsó ez az egész...
gentry
2010. december 03. 15:02
Van ember a Földön, aki elhiszi ezt a nemi erőszak dolgot? Szááááááánalmas!
sky.net
2010. december 03. 11:57
az merikában hatalmon lévő slepp sem volt mindig ugyanilyen szánalmasan nyomorultul pitiáner ... hol szocializálódtak ezek ? mert nem a hidegháborúban ahol állandóan egymás titkait fürkészték ... mostmeg ez a clintonnéig vezető foscsík és a szukanyivákolás ott a CIA FBI NSA meg a lófasz tudja még mi , az adófizetők pénzén fenntartott rohadt nagy slepp ...és amikor kiderül nem tudnak vigyázni ...akkor ugye a kiszivárogtatót kell nemi erőszakkal vádolni hát a a ócska pina nem genteleman az már biztos ez a nagyhatalmi zsidó lekurvulás , és pitiződés újabb jeles állomása ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!