Lelőttek egy egyiptomi tüntetőt

2011. január 28. 12:40

Az AP hírügynökség hozta nyilvánosságra azt a felvételt, amelyen lelőnek egy egyiptomi tüntetőt.

2011. január 28. 12:40

Az AP által nyilvánosságra hozott videón egy egyiptomi férfi társaival a rendőröket dobálja: amikor visszavonulnak, a férfit lelövik.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2011. január 31. 09:29
Baromi furcsa, hogy ha semmi sem történik, akkor Obamat nem választják újra, mert egy nagy pöcsség amit eddig csinált. Erre putty, forradalmak az arab világban, aztán lehet "nagyot alkotni" és ismét nulláról feljönni. :)
röviden
2011. január 28. 14:45
Tunézia, Egyiptom, Jemen... Ez még csak a kezdet. Ennyi helyre nem lehet "demokráciát exportálni", és nem is kifizetődő. Bár az Egyiptomi Múzeumban van egysmás.
Mitya Ivanov
2011. január 28. 14:38
egyszer hallottam a buszon, hogy Orbán támogatása öl. persze ez hülyeség, de nézzük meg ki mellé állt OV az utóbbi időben: John McCane, MKP, Szász Jenő. Az eredmény ismert Hétfőn OV Mubarakkal fotózkodott. Várjuk a fejleményeket.
Para Celsus
2011. január 28. 14:07
Ez az, a nyugat üljön csak tétlenül, mondogassa, hogy "egy puha diktatúra is jobb, mint a parlamentáris demokrácia" - aztán ne csodálkozzanak, ha VALÓBAN forradalmi iszlám állam jön létre Egyiptomban, valós alternatíva híján. Kubában eljátszották már ezt - demokrácia helyett egy puha, amerika-barát rezsimet ültettek az ország nyakába. Az eredmény: kommunista diktatúra ötven éve. Iránban a parlamentarizmus támogatása-kialakítása helyett egy gyenge, sahnak csúfolt bábot futtattak. Az eredmény: fundamentalista iszlám állam. Lehet folytatni, el lehet fordulni a forrongó tuniszi és kairói ifjúságtól... de azzal csak az iszlám radikálisok járnak jól. Vagy eleve ezt is akarja a "művelt, liberális" nyugat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!