Orbán: Tovább javul a gazdaság

2011. június 15. 17:29

A miniszterelnök szerint Magyarország érdeke a Boszniával való gazdasági együttműködés, hiszen gazdaságunk az év végéig tovább javul és „Közép-Európában fontos erővé fogunk válni”.

2011. június 15. 17:29

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője szerdán közölte: Orbán Viktor miniszterelnök szarajevói tárgyalásain szerdán kijelentette,hogy 2011 végéig tovább javul majd a magyar gazdaság. A miniszterelnök Szarajevóban konzultált az ország két entitásának miniszterelnökével, Nermin Niksiccsel, a Bosnyák-Horvát Föderáció, valamint Aleksandar Dzombiccsal, a boszniai Szerb Köztársaság kormányfőjével is.

Orbán Viktor a tárgyalásokon hangsúlyozta, hogy Magyarország érdeke a gazdasági kapcsolatok intenzitásának növelése, hiszen „Közép-Európában fontos erővé fogunk válni”. Magyarország számára a miniszterelnök szerint fontos, hogy befektetői megjelenljenek a bosnyák területeken. Nermin Niksic és Aleksandar Dzombic egyarán a gazdasági együttműködés fontosságát és az európai integráció szükségességét hangsúlyozták - tájékoztatott Szijjártó Péter.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2011. június 16. 15:55
"Orbán: Tovább javul a gazdaság" Csak ne hogy megint dübörögjön.....
liberálzöld.
2011. június 16. 11:54
"„Visszatértünk a pénzügyi piacokra, ahol nincsenek politikai előírások. Másként fogalmazva egy fűtött istállóból kimentünk a szabadba, ahol hideg van és metsző szél. De ilyen a szabadság" " Kedves Viktor, te elnéztél valamit! Fűtött istállóban te voltál a lakosság max. 10%-ával, az istállózott barmokkal! Mi már régen kint vagyunk a szabadban, a dermesztő hidegben, metsző szélben. "Csak olyan kinevezéseket hajtottam végre, amelyekhez jogom volt" Így igaz, kedves Viktor! Csak előtte a törvényeket szabtad magadra. Apró szépségtapasz, hogy a legsötétebb diktátor is törvényesen uralkodik! http://www.parameter.sk/rovat/kulfold/2011/06/11/orban-jol-van-szereti-metszo-szelet-hideget
tmonk
2011. június 16. 10:04
Akit érdekelne a gazdaság javulásának részletei: http://www.portfolio.hu/gazdasag/epitoipar_ez_mar_nem_zuhanas_hanem_osszeomlas.151041.html
o9o
2011. június 15. 22:27
tényleg mernek nagyokat álmodni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!