Megölték a lázadók Kadhafi egyik fiát

2011. augusztus 30. 10:40

Szombaton Tarhúnánál elesett Hamisz Kadhafi, a líbiai vezető legfiatalabb fia. A hírt a líbiai felkelők és egy amerikai illetékes is megerősítette. Moammer Kadhafi másik két fiával Tripolitól száz kilométerre délre tartózkodik.

2011. augusztus 30. 10:40

A líbiai felkelők egyik parancsnoka bejelentette: szombaton egy Tripolihez közel eső összecsapás során megölték Hamisz Kadhafit, Moammer Kadhafi fiát. A fővárostól 80 kilométerre fekvő Tarhúnánál eleső 28 éves férfi a líbiai vezető legfiatalabb fia volt. Egy amerikai illetékes szerint Washington ugyancsak Hamisz haláláról értesült.

Moammer Kadhafi Tripolitól 100 kilométerre délkeletre, a hozzá hű Bani Valídban tartózkodik két fia, Szaadi és Szaif al-Iszlám társaságában - írja az ANSA olasz hírügynökség líbiai diplomáciai forrásokra hivatkozva.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2011. augusztus 30. 15:51
valahol tragikus, hogy a legkisebb fiú vész oda a vén szemét elmebeteg védelmében inkább halnék meg tízszer, vagy adnám fel a nem létező hatalmamat, minthogy hagyjam a fiaimat lemészárolni
korona
2011. augusztus 30. 15:37
A hazájáért halt meg. Hősi halott. A haza szabadságáért! Éljen emléke a jövő megemlékezői között. Allah (Isten) vegye magához lelkét. -------------------------------------------------------------------------------
Himalája
2011. augusztus 30. 13:27
Azokat, akik fegyverrel védekeznek azokat a NATO bombázza. Akik fegyvertelenek, azok így végzik: http://www.youtube.com/watch?v=of2GEELAT38
wartog
2011. augusztus 30. 11:21
És most örülnünk kéne?Hát én nem örülök senki halálának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!