Gotovinát ünnepli Zágráb

2012. november 16. 11:51

A horvát tábornok felmentése hírére tömegek ünnepeltek Zágráb főterén.

2012. november 16. 11:51

Felmentette a vádak alól pénteken Ante Gotovina volt horvát tábornokot annak a hágai ENSZ-törvényszéknek a fellebbviteli tanácsa, amely a délszláv háborúk során elkövetett súlyos bűncselekmények ügyében jár el. Zágráb ünnepel.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2012. november 16. 16:09
Csak irigyelni tudom a horvátokat egységes kiállásukért! A politikusok, az egyházak, a nép, egyszóval mindenki áldozatot vállaló hősnek tartja Horvát országban. Mert ott: A HAZA MINDENEK ELŐTT. A hazai reflexek bizonyítják: nálunk nem mindenki számára dicséretes példa ez , de akiknek a magyar siker soha nem tetszik, azok most is fanyalognak.
Akitlosz
2012. november 16. 14:29
No igen, az Árpád kockának nagyobb becsülete van a saját hazájában, mint az Árpád sávnak.
egysegelem
2012. november 16. 13:40
Bortonben lenne a helye, a horvatok szerepe a haboruban csak egy fokkal enyhebb, mint a szerbeke, ketezer artatlan civil, koztuk sok no es a gyerek halala szarad a lelken. Az az indok, hogy ok csak vedekeztek, nem jogositja fel erre. Nonszensz itelet. Egyik orszagot sem szabadna felvenni az EU-ba.
P.Árpi
2012. november 16. 13:39
Gotovina a saját országát szabadította fel. Nem rohant le idegen országokat. 150 ember halálát kérték rajta számon! Egy is sok, de mennyi is halt meg Irakban, Afganisztánban? G. W. Bush miértis nem háborús bűnös! Ez még az elitélése után íródott: http://patacsipilvax.hu/2011/04/17/gotovina-itelete-es-a-haborus-bunok/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!