Kinek oldalán áll az igazság?

2013. augusztus 23. 17:20

Szíriában a Nyugat újabb, ám eddig minden tekintetben kudarcba fulladt gyarmatosítás- politikájának lehetünk szemtanúi.

2013. augusztus 23. 17:20
Ordosz Műhely

„A Nyugat egyelőre óvatos, nem kíván katonailag beavatkozni az egyre kegyetlenebbé váló konfliktusba, de mindent elkövet azért, hogy Al-Asszad rezsimje megbukjék.

Vajon Irak, Afganisztán, az »arab tavasz«, Egyiptom, Líbia és Szíria után még hány százezer polgári áldozata lesz a Nyugat erőszakos, kíméletlen és oktalan »demokratizálás«-politikájának? Vajon mennyi ártatlanul kiontott vérre van még szükség ahhoz, hogy a Nyugat végre megértse, ezek az országokban nem kérnek a nyugati értelemben vett »demokráciából«?

Szíriában a Nyugat újabb, ám eddig minden tekintetben kudarcba fulladt gyarmatosítás- politikájának lehetünk szemtanúi.”

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2013. augusztus 23. 20:20
Az angolok-franciák megvannak róla gyözödve, hogy kémiai fegyvereket vetettek be, mármint Assad. Csak erre a pillanatra vártak. Valami okra,hogy végre bombázhassanak. Az embernek felfordul a gyomra. Egy szavukat sem hiszem.
tevevanegypupu
2013. augusztus 23. 20:00
Akarmi is ez, a keresztenyeknek van felnivalojok..erdekes modon eddig az osszes szornydiktatordemokraciaellenesnyomoronc alatt a keresztenyek-zsidok-muzulmanok egesz jol meg voltak egymas mellett. Amiota a szabadsag lecsapott kozejuk a franciak-amerikaiak-izraeliek segitsegevel, halomra gyilkoljak..mindegy hogy kit, csak felszabadithassanak..lehetoleg soksok olajat meg penzt.
egysegelem
2013. augusztus 23. 17:48
Ezzel a sok butasaggal szemben azt gondolom ez egy sima vallas es polgarhaboru.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!