Hazarendelték az orosz NATO-főképviselőt

2014. április 03. 18:49

Az orosz védelmi minisztérium konzultációra hazarendelte főképviselőjét a NATO brüsszeli központjából, mivel az atlanti szervezet úgy döntött, hogy az ukrajnai események miatt felfüggesztenek minden gyakorlati, polgári és katonai együttműködést Oroszországgal.

2014. április 03. 18:49

Az orosz védelmi minisztérium azt közölte: hazarendelik Oroszország főképviselőjét a NATO brüsszeli központjából. Az intézkedés oka, hogy az atlanti szervezet úgy döntött: az ukrajnai események miatt felfüggesztenek minden gyakorlati, polgári és katonai együttműködést Oroszországgal.

A tárca közlése szerint bár nem Moszkva döntött úgy, hogy „mesterségesen felfújja” a problémát, nem látnak lehetőséget arra, hogy a NATO-val a szokásos módon folytassák az együttműködést.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2014. április 04. 09:14
A világ leggonoszabb embere volt Sztálin, s a Nyugat szövetséget kötött vele, Putyin sokkal tisztességesebb, még se kedves-megbüntettek bennünket, mert Sztálin ellen harcoltunk,most az a bűnünk, az oroszokkal üzletelünk.
basatu
2014. április 04. 04:30
Emlékezzetek a Grúz háború utáni nyugati ökölrázásokra,most is ez folyik! Akkor Putyinék kitiltották az USA import csirkét,és később az EU fagyasztott csirkét is Oroszországból.Nos most sertésvészre hivatkozva Putyin kitiltotta az EU-ból származó sertéshúst az orosz piacról.Ez sokkal erősebb üzenet az EU-nak hogy ne izmozzon mert később még több és hatékonyabb Orosz döntés lesz az EU termékekre,és az EU húzza a rövidebbet.És akkor még hol az energia fegyver!Szóval ez a hír nem a NATO hülyesége,Putyin már régóta kakál a NATO-ra és az USA-ra is egyaránt!
wartog
2014. április 03. 22:00
a gáz ami van, az nem a csövekben található.Az a Romániába telepített rakéta rendszerek, mert az qrvára közel van.Mert célpont.És ha odaqrnak azt mi is megérezzük.Mert a Krímben is van ez-az.Nem szeretnék füst lenni.
vidékilány
2014. április 03. 21:49
http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_04_03/Ukrajna-2-2-milliard-dollarral-tartozik-a-Gazpromnak-1193/ 2,2 milliárddal tartoznak, feszegetik a húrt....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!