Tömegek tüntetnek a rezsiemelés miatt Örményországban

2015. június 24. 10:40

Már második napja tiltakozik több ezer ember Jerevánban amiatt, mert a hatóság jelentősen megemelte az áram árát.

2015. június 24. 10:40

Tömegtüntetések alakultak ki Örményországban azt követően, hogy az árszabályozó hatóság augusztustól 22 százalékkal megemeli az áram árát az áramelosztó cég kérésére. A demonstrációk még hétfőn kezdődtek, akkor 14 tüntető és 11 rendfenntartó sérült meg az összecsapásokban. Kedden már valamivel békésebb volt a helyzet, az örmény készenléti rendőrség is csak kisebb erőket vetett be.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyetmondok
2015. június 25. 08:43
Az az egyetlen kérdés,hogy a kormányzat,amely rezsit emel,a nemzetben gondolkodik avagy sem. Ha igen,a tüntetők majdanista hazaárulók,s ha az első felszólításra nem mennek haza,hát oszlatni köll...,ámde ha a kormány nem az örmény nemzetben gondolkodik,akkor ez bizony nagy forradalmi szabadságharc is lehet. A nemzetközi rezsihelyzet bármikor bonyolult lehet,attól függően,hogy milyen a kormányzat gondolkodása: nemzeti vagy az ellenes.
Brigadéros
2015. június 24. 23:28
A jereváni rádió bemondta, Lendvai Ildikó nekik is megígérte, hogy nem lesz gázár emelés...
Senye Péter
2015. június 24. 18:50
Kaukázus, három ország három felé húz. Grúzia a NATO-ba tart, Azerbajdzsán saját gazdagságában és az iszlámbab hisz, Örményország, a világ első keresztény állama, az oroszokban bízik.
Brigadéros
2015. június 24. 18:22
Ez vár ránk is, ha visszajönnek a libsik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!