Bombák a stadionban és a városban is – ezt tervezték a terroristák Hannoverben

2015. november 19. 14:38

Több bomba is felrobbant volna a Németország-Hollandia mérkőzésen, ha bejön a terroristák terve – áll abban a Bild birtokába került titkosszolgálati dokumentumban, ami alapján a német kormány a keddi barátságos meccs lefújása mellett döntött.

2015. november 19. 14:38
Bukovics Martin

„Megértem a kérdést, és az ezután következőket is. Honnan tudtunk a fenyegetésről? Mi történt volna? Értem őket. De értsék meg azt is, hogy nem szeretnék rájuk választ adni. miért nem? Mert egy részük elbizonyítaná a népességet. Egy részük megnehezítené a munkánkat a jövőben” válaszolta kedd este német újságírók kérdésére Hannoverben a Németország-Hollandia barátságos labdarúgó-mérkőzés terrorveszély miatti lefújása után Thomas de Maiziére német belügyminiszter egy sajtótájékoztatón.

Most úgy tűnik, nyilvánosságra került, mi állt a döntés hátterében.

A Bild megszerezte azt a titkosszolgálati dokumentumot, amire hivatkozva Angela Merkel német kancellár és a belügyminiszter a Hannoverbe tartó repülőgépen pár órával a meccs előtt úgy döntöttek, a mérkőzést haladéktalanul le kell fújni.

A Springer-csoporthoz tartozó bulvárlap azt írja, az általuk meg nem nevezett külföldi titkosszolgálattól származó információkat tartalmazó dokumentumot a német alkotmányvédelmi hivatal juttatta el kedd este 18.33-kor a belügyminiszterhez. A részletek annyira rémisztőek és konkrétak, hogy a mérkőzés lefújásán kívül más döntést nem is tudtak volna hozni, írja a konzervatív beállítottságú bulvárlap.

A titkos dokumentum szerint „egy több támadóból álló csoport a Németország-Hollandia mérkőzés ellen támadást tervez”, amit „több robbanófej stadionban történő üzembe helyezésével, illetve a hannoveri pályaudvaron bomba felrobbantásával” követnének el. A titkosszolgálat információ szerint a robbanóanyagokat egy mentőautóval csempészték volna be a stadion területére. „A támadók vezetője a stadionban fog tartózkodni, a feladata a támadás lefilmezése” – írja a dokumentum, amely megemlíti, hogy a hannoveri pályaudvaron egy további támadást is tervezett az iszlamista terrorcsoport.

A német rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint ugyanakkor nem találtak robbanóanyagot a hannoveri stadionban.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2015. november 20. 06:24
A közelkelet idejött.
cutcopy
2015. november 20. 05:39
"általuk meg nem nevezett külföldi titkosszolgálattól származó információk" Csak nem a szlovák..? Amúgy érdekes hogy előbb terjedt el a hír hogy bombát találtak egy mentőautóban mint ahogy a Bild "megszerezte" ezt a dokumentumot..) Persze végül se bomba se terrorista..
thymian
2015. november 19. 19:59
" az általuk meg nem nevezett külföldi titkosszolgálattól származó információkat tartalmazó dokumentumot" Valamelyik nap még azt írták, hogy a francia szolgálattól kapták. Kérdés, ők honnan tudták, ha a párizsiról nem tudtak. Akkor még senkit sem füleltek le. Egyre inkább az az érzésem, hogy egy nagy sakkjátszma parasztjai vagyunk.
korona
2015. november 19. 18:28
Ez még NEM a HARMADIK VILÁGHÁBORÚ, habár Soros György és zsidó társai már nagyon azt szeretnék. Teljesen a káosz pszichózisát keltik, amiből sokan szórakozni kezdtek. Franciaország meg: KI MIVEL VÉTKEZIK, AZZAL BŰNHŐDIK. Merkel folyamatosan KÁBÍTÓSZER hatása alatt van. Az EU vezetőit a szervezett zsidó világhatalom folyamatosan LEFIZETIK vagyis "magyarul" korrumpálják. Akik különben is CSAK SAJÁT MAGUKKAL TÖRŐDNEK. Bűnös a világ! Mindenki nézzen magába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!