Mégsem találtak bombát a francia gépen

2015. december 20. 14:55

Gyanús csomagot találtak egy francia gépen, ezért az kényszerleszállást hajtott végre Kenyában. A helyi rendőrség a gép átvizsgálása után először azt közölte, hogy bomba van a gépen. A légitársaság vezetője szerint azonban mégsem volt pokolgép a fedélzeten. A francia gép Mauritiusról tartott Párizsba, 473-an utaztak rajta.

2015. december 20. 14:55

Gyanús csomag miatt szállt le Kenyában az Air France Mauritiusból Párizsba tartó repülőgépe. A helyi hatóságok a repülőgép átvizsgálása után bejelentették: valóban bomba volt a mosdóban talált csomagban – írja az Independent.

A gépen 473 utas utazott, két gyanús személyt kihallgatnak. A bombát a kenyai haditengerészet fogja biztonságos helyen felrobbantani. A mombasai reptéren eközben leállt a forgalom. Az utasokat hotelekbe szállították. Egyelőre még egy csoport sem vállalta magára a kísérletet.

FRISSÍTÉS:

Az Air France vezetője szerint nem bomba volt a gépen található csomag – írja a Guardian.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2015. december 21. 09:30
Érdekes, a hatóságok szerint bomba volt, az Air France szerint meg nem. Az air france bombaszakértő, vagy az afrikaiak nem tudnak beazonosítani egy liter tejet meg 12 tojást?
chack
2015. december 20. 18:52
Valaki elérte a célját. Bombariadó miatt leszállt egy repülő. Félni kezdtek attól, hogy valódi bomba is lehet bármelyik gépen. Ha nem lenne belőle hír, a terroristák nem érnének el ilyen könnyen eredményeket.
kjkj945
2015. december 20. 17:54
Az igazat a tiszta igazat a teljes igazságot.
balbako_
2015. december 20. 17:53
Szép új világ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!